maken waar wat ze beloven

Gemakkelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzending, dus helemaal top!

De goede zakken drie dagen later dan site beloofd. Bereikbaarheid is slecht, maar lukt uiteindelijk wel.

Waardeloze nep troep

Absoluut niet bestellen.

Goef

niets ontvangen

Beste, we hebben geen stofzuigerzakken ontvangen. Kunt u nagaan of en waar de bestelling is afgeleverd? Dank, Heleen Kam

Snelle correcte levering

Sneller dan verwacht werden de zakken geleverd

verkeerd filter

ik had opgegeven stofzuiger type fc9071 philips die ik kreeg was (veel) te klein. Hepa 13 moet daarin. wat een gedoe.

Ik was niet helemaal zeker van de juiste stofzakken en vond het daarom heel handig dat je dit aan een virtueel iemand kon vragen. De stofzakken zijn ook nog eens razend snel geleverd. Ik heb Stofzuigerzakken XL meteen in mijn favorieten gezet. De volgende keer zal ik beslist weer bij hun bestellen.

Goede zakken voor een mooie prijs

Ik zocht stofzuigerzakken en had al een goede ervaring met deze zaak en kwam erachter via Google dat deze zaak weer de goedkoopste was dus weer hier besteld. En weer een snelle levering.

geweldig

2 soorten stofzuigers hier in huis en zo fijn om bij 1 bedrijf beide soort stofzuigerzakken voordelig te kunnen kopen. Goede kwaliteit, goede en sneller levering

Snel en gemakkelijk

Goede side duidelijk . Snel vinden wat je nodig heb. En zeer goede prijs kwaliteit.

Gewoon goede kwaliteit en snelle levering

dikke onvoldoende

product besteld, betaald en daarna niets meer...... nog mail verstuurd met bestelnr zelfs daarop geen reactie.........

Goede medewerking m.b.t. het vinden van het juiste type nummer!!

Supersnelle levering

Dinsdagmiddag besteld en woensdagmorgen al bezorgd

Waardeloze namaak onder de noemer van orgineel verkopen

Troep en slechte service. Niet bestellen

sterren

Hele stofzuiger zat vol stof alleen niets in de zak. Slechte kwaliteit helaas. Dus alsnog duurkoop en officiële Miele zakken moeten kopen. Nooit meer !!!!!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle bezorging, goede prijs kwaliteit verhouding.

Ondanks corona tijd. Snel geleverd. En de goede zakken zijn geleverd.

Goed. Ook in corona tijd snelle levering.

Groot bestelgemak en binnen twee werkdagen in huis.

OK!

Niets op aan te merken

Snelle bezorging

Besteld en volgende dag geleverd

Prima service ruime keus

Vertraagde levering vanwege drukte post nl. Na contact met een medewerker was het snel opgelost. Prima service.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/