Tevreden!

Klant vriendelijke website Snelle levering.

prima product, voordeliger dan anderen

op tijd bezorgd, keurig netjes verpakt voor een super prijs

Vlotte levering

Product snel geleverd; goede orijs

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, duidelijke omschrijving. Heel voordelig en prima kwaliteit

Ik heb nog geen ontvangen

Hallo....ik heb helaas nog geen Stofzuigerzakken gekregen! Met vriendelijke groet Nadine Akkermans

Verkeerde zakken geleverd

Online stofzuigerzakken besteld. Bestelling is vervolgens bevestigd alleen nooit een mail ontvangen dat de bestelling daadwerkelijk verzonden was. Na vijf dagen de zakken ontvangen alleen zijn de verkeerde zakken geleverd. Dit bleek na het vergelijken van het kartonnen aansluiting op de zak. Deze kwam niet overeen met wat ik besteld had. Hierdoor past de zak niet op de stofzuiger. Daarnaast geen retourbon, dit moet je zelf verzorgen en betalen.

Prima kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden met ontvangen stofzuigerzakken . Snelle levering

Uitstekende goede zaak

Binnen paar minuten via de chat aanvraag product gedaan. Kreeg gelijk de link voor het product, besteld. Volgende dag direct thuis bezorgd.

zijn zeer goed

Snel geleverd, prima stofzuigerzakken!

Duidelijke website, snel verzonden en fijn dat het door de brievenbus kon!

Goede kwaliteit en supersnel

Bij bestellen kreeg ik eerst de melding dat ik het pakket na 1 of 2 dagen zou ontvangen. Vervolgens vond ik het toch al de volgende ochtend in de brievenbus. Prima zakken en een goede prijs.

Ik heb mijn stofzuiger zakken nog niet binnen

Heb de stofzuiger zakken nog niet binnen

Super snelle levering

Voor het eerst besteld en alles naar wens. Perfect!

Het is zeer goed!

Prima service, snelle levering.

Prima service, snelle levering.

Prima zak

Heel snelle bezorging, prima zakken. Goede prijs kwaliteit verhouding

Helemaal prima....snelle levering.. zeer tevreden

Helemaal prima...Snelle levering...zeer tevreden

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen in huis. Prima dus en zeker een aanrader

prima, snel geleverd en prima za(a)k

prima, snel geleverd en prima za(a)k

snelle service!

De goedkoopste en erg snel geleverd!

Stofzuigerzakken niet ontvangen..

Stofzuigerzakken niet ontvangen, mail werd niet beantwoord.

Prima product en snelle levering!

Ik heb deze zaken al eerder besteld en ze bevallen goed. Makkelijke bestelmogelijkheid en snelle levering!

Ik vind het zo goed kwaliteit en snel bezorgen.

Ik heb zo’n gevoel voor kwaliteit en leverancier voor dit nooit gezien en gevoeld alvast bedankt .

Ben helemaal blij met de levering

Super snel netjes geleverd en Super goedkoop

Echt super snel geleverd binnen een dag Net verpakt en niet duur .... Een woordt fantastisch....

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/