Slecht

Heb op 3 januari rond 14.00 uur de stofzuigerzakken besteld, nu is het donderdagavond en nog steeds niets ontvangen. Betaal de volgende keer wel een paar euro extra, en haal ze bij de bouwmarkt. Hoef ik niet zolang te wachten. Voor 17.00 besteld de volgende dag in huis is dus zoals op de site staat, gaat het dus niet worden. Ook op een mailtje word niet gereageerd.

Duurde even maar ik heb ze ben er blij mee

Had ze eerder verwacht en gelukkig niet dringend nodig . Dus ik kan weer vooruit nu

Top bedrijf.

Overzichtelijke website en snel binnen.

Snel geleverd en paste goed

Mijn zorg zat hem in dat de zakken niet paste, maar gelukkig paste ze goed en zijn ze veel goedkoper dan de concurrentie!

Winkels dicht en dan zit je zonder stofzuigerzakken. Gelukkig had ik de bestelling snel in huis. Jammer alleen dat de gratis filter niet in m’n stofzuiger paste.

Slecht, geen enkele reactie op mail.

Ik heb verkeerde zakken gekregen en wou ze retourneren en de juiste bestellen. Geen enkele reactie ontvangen. De twee weken voor teruggave zijn nu wel verstreken.

Zeer slecht, nog niets ontvangen!!!

Nog niets ontvangen, zeer slecht

nog niet ontvangen

heel slecht leveranciers ,

Ze passen goed snelle bezorging

De zakken zijn uitstekend, en een snelle levering!! Ik ben tevreden!

Goede en snelle levering.

Ze doen precies wat je verwacht en de service, aantallen en verzendkosten, vind ik uitstekend.

Ik heb niets ontvangen

30dec besteld 5jan nog steeds niets Kan ze niet bereiken gewoon slecht

Snelle levering. goede kwaliteit

Duidelijke site. Goede prijs snelle levering

makkelijk proces

Het bestellen verliep soepel en de stofzuigerzakken zijn na een paar dagen keurig geleverd. Handig, in tijden van corona!

top service !

top

Goede, snelle service

Voldoende keuze en de stofzuigerzakken werden snel geleverd. Ze werken prima dus zeker een aanrader.

Snelle verzending, prima prijs!

Goed geleverd

Perfect geleverd

Snelle goede service

De goede zakken makkelijk te vinden op de website. Vlug te bestellen en een vlugge en goede levering.

snel besteld ,snel thuis

snelle levering en precies volgens verwachting de juiste maat.

Prima kwaliteit

Snel bezorgd en passen goed in mijn stofzuiger!

Snelle service!

Duidelijke omschrijvingen, snel verzonden! Fijn overzichtelijk

Snelle levering, duidelijke mail en bevestiging

Zoeken volgende keer niet meer nodig en direct bij deze site mijn nieuwe voorraad bestellen

Makkelijk besteld en snel geleverd

Supergoeie ervaring

Netjes verpakt snelle levering

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/