Prima geregeld.

Snel en goed

Mijn bestelling is heel snel en keurig verpakt geleverd.

Geen contact krijgen.

Inmiddels is onze bestelling vandaag aangekomen. Gelukkig. Jammer dat jullie niet bereikbaar zijn of reageren op mail. Ik heb om contact gevraagd via allerlei routes, maar ik heb nog niets gehoord. M.vr.gr., Hetty Crooijmans

Prima service.

Alles prima geregeld. Service is prima. Snel geleverd.

Goede service en goede stofzuigerzakken...

goede ervaring

gisteren de zakken ontvangen. was wat later door post.nl verder alles prima en netjes geleverd

Overzichtelijke website, en de volgende dag al in huis!

snel en goede kwaliteit

ik bestel vaker bij jullie, voor verschillende stofzuigers (vakantiewoningen) , steeds weer snelle levering en goede kwaliteit stozuigerzakken!!

Ondanks drukke periode snel geleverd. Prima zakken

Snelle levering!!

Blij met m n stofzuigerzakken...vooral nu de winkels dicht zijn.

Goede stofzuigerzak voor een prima prijs.

De stofzuigerzak is prima in gebruik en met een afname van 20 stuks ook nog een gratis filter erbij en gratis verzending.

prima levering. snel goedkoop en volleedig

snel goedkoop en volledig. binnen een dag in huis.

Snel bezorgd en niet duur

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering ruim assortiment Aanrader

snel geleverd, prima kwaliteit

snel geleverd, is prima kwaliteit

Niet ontvangen

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen

Slecht

Voor de kerst een bestelling geplaatst, met ideal betaald. Op dinsdag een rappel verzonden omdat ik tot op dat moment helemaal niets heb mogen vernemen. We zijn weer een dag verder en ook op deze rappel helemaal niets mogen vernemen. Derhalve ontevreden en raad dan ook iedereen aan zeer verzichtig te zijn met een bestelling bij deze webshop te plaatsen.

Snelle prima service cq levering

Goed product tegen goede prijs

mooie prijs

Mooie prijs voor dit aantal zakjes , maar de zakjes zijn wel iets te klein in formaat, had daar niet goed opgelet of niet goed naar gekeken met bestellen. Maar voor de rest stevige zakjes.

Zeer snelle levering en de zakken zijn prima!

Zeer snelle levering en de zakken zijn prima!

de juiste zakken uitgezocht, besteld en na 2 dagen geleverd, tussen kerst en oud en nieuw

Prima ervaring, precies gekregen wat ik verwacht had voor een mooie prijs

ik heb de zakken nogsteeds niet binnen.

ik heb mijn stofzuigerzakken nogsteeds niet binnen!!

Betaald en niks geleverd, niet werkend contact formulier en chat dienst

OP 23 dec artikel besteld en tot op vandaag 29 dec niet geleverd. Contact formulier werkt niet en chat lijkt vast te staan op twee wachtende voor u. Rebecca

Komt afspraak na

fast shipping and got what I need

I found the filters that I needed and the shipping was very fast. The only thing, as I bought this filters before, I though they would arrived in the original package and from the same brand

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/