Snel binnen en product is top

Altijd snel de juiste bestelling geleverd

Koopje!

Snelle service, mooie prijs en er zaten ook nog filters bij.

Vlot en netjes

Zeer vlotte service

snelle levering, goed product. Echte aanrader

prima kwaliteit, prijs en levertijd.

Topprestatie

produkt zoals omschreven. snel geleverd

Blij met advies, snelle levering en product

Via website vraag gesteld wel stofzuigerzakken in moest hebben in een chat. En gelijk reactie en besteld.

Vlotte aflevering, groot assortiment en prima afhandeling.

De site is klantvriendelijk gebouwd zodat ik de benodigde zakken snel kon vinden en bestellen. Ook de extra ingebouwde service bij een afname van een grotere hoeveelheid is goed doordacht en prima te verkopen.

Mijn stofzuigerzakken waren op en ik had een paar dagen later al nieuwe in huis, Handig in coronatijd

Lekker snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Prima service, goed verpakt, zeer tevreden.

Goed product

Goed, Snel, Vertrouwd

Directe hulp in de chat, goed advies en snel bezorgd. Bedankt Eric!

snelle verzending, goede kwaliteit

Stofzuigerzakken biedt kwalitatief goede, goedkope stofzuigerzakken.

Niet ontvangen

Bestelling gedaan, betaald. Op de website wordt geadverteerd dat de bestelling de volgende dag wordt geleverd,maar helaas is hier niets van waar.

Ptima

Iets langere levertijd, maar netjes antwoord op vraag, wanneer er geleverd wordt.

harstikke goed,, aan te bevelen voor bestellingen

mijn complimenten voor de goede afwikkeling en snelle service . OOK QUA PRIJS, Ik bestel mijn spullen voortaan bij jullie, betrouwbaar en de beste prijs, Bedankt en succes met jullie webwinkel

prima zak; lange behandelingstijd!

pluspunt: de zakken zijn netjes geleverd, passen en ogen zoals besteld. ook een prima prijs! onduidelijk: ik kan nog niks vertellen over de kwaliteit, omdat ik er slechts 1 nu in de zuiger heb... minpunt: wat ik een minpunt vind is dat met dikke letters op de website (en bij het product) staat: "vóór 17h00 besteld morgen in huis" dit geheel NIET waar is. ik heb de zakken op zondagmiddag besteld rond 17h00, waarbij ik ervanuit ging dat deze maandag in behandeling genomen zouden worden om vervolgens dinsdag bezorgt te worden. dit werd pas donderdagavond een melding van "bestelling is onderweg" wat netjes vrijdag door PostNL werd bezorgd. ik heb dus 5 dagen moeten wachten ipv 2. zet het dan NIET op je website!!

Snel en goedkoop!

Super snel in huis. Goede kwaliteit. Op naar de volgende bestelling(en)!

Snelle levering voor goede prijs

Zoals gezegd snelle leving voor goede prijs

Goede ervaring

Stofzuigerzakken zijn goed, Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Zou de volgende keer zeker weer hier bestellen.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd de volgende ochtend al in huis en goed en stevig verpakt En de filters zijn van top kwaliteit

Snel en hoge kwaliteit

Snelle levering en hele goede kwaliteit. Ik koop als professioneel schoonmaak bedrijf.

Keurig geregeld allemaal

Top geregeld

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/