Goede snelle service

Vandaag besteld en echt de volgende dag in huis. Prima stofzuiger zakken voor een hele lage prijs.

Supersnelle levering

Goedkoop kwaliteit en snelheid top

Top zakken voor een mooie prijs

Zijn van goed kwaliteit waardoor je de dure versie niet hoeft aan te schaffen

De juiste zak was binnen het assortiment snel en gemakkelijk te vinden en werd snel thuisbezorgd.

Snel bezorging

Snelle levering product zoals omschreven

Hele snelle levering en de goedkoopste.

Duidelijk overzichtelijk, direct de stofzuigerzakken die ik nodig had.

De naam van de stofzuiger ingetypt, dat gaf direct de juiste zak weer.

Goed en snel

Betrouwbaar en degelijk

Wat een fijne webwinkel. Het type stofzuigerzak dat ik nodig had bleek alleen hier voorradig. Goedkoop (€1.12 per stuk) snel en tegen lage verzendkosten (€1.95).

Snelle levering van een uitstekend product

Online bestelling gedaan waarna er een snelle levering plaats vond. De stofzuigerzakken zijn een uitstekend product(pasvorm) en voldoen dus goed!

Snelle probleemloze levering

Ik was geschrokken na lezen van reviews maar de zakken waren er snel en passen prima! Dankjewel

Snel. Goede maat. Goed verpakt

Perfecte snelle levering

Niet zoals geadverteerd. Nooit weer.

Namaakzakjes. Dun, slechte kwaliteit. Niet zoals geadverteerd.

Oplichting

ze adverteren originele merken als miele filters etc. maar is niet origineel. In de plaats krijg je een prul van 2 of 3 euro dat niet past of werkt terwijl je 20 betaalt hebt. Oplichting.

Slecht, de verwachtingen die worden gewekt worden absoluut niet waar gemaakt!

De bestelde Miele stofzuigerzakken waren goedkope, namaakzakken die het kwalitatief in de verste verte niet halen bij het origineel. Het bij de door ons bestelde hoeveelheid zakken "gratis" meegeleverde filter bestond uit één velletje filtermateriaal. Erg teleurstellend allemaal en dus zeker niet voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product, goede prijs.

Snelle levering.

Binnenkort gaan we ze gebruiken maar zien er goed uit.

Goede kwaliteit makkelijk besteld

Makkelijk te bestellen via hulp van chatcomputer. Je geeft de type stofzuiger door en chat vertelt je welke stofzuigerzakken je nodig hebt. Goede kwaliteit ook en de volgende dag al in de brievenbus thuis bezorgd hoef er ook niet voor thuis te blijven. Voortaan alleen nog maar hier bestellen voor mij. Is een aanrader voor iedereen.

Bij verkeerde levering geen aanspreekpunt

Na een verkeerd geleverd filter geprobeerd contact te leggen, telefonisch niet bereikbaar en met het contact formulier krijg je een standaard mail terug; dat als je niet tevreden bent je het product terug kan sturen (op eigen kosten). Positief punt redelijk snel geleverd.

De stofzuiger zakken voldoen prima en de prijs is goed. Ik ga zeker de volgende keer weer hier stofzuiger zakken kopen.

Snelle levering en precies dezelfde zakken die ik nodig had. Ik kan weer een tijdje vooruit!

Maat van niet originele zakken net te klein

Helaas klikken de zakken niet goed in de stofzuiger, zoals het origineel wel doet...

Tja

Hoe kan ik een review geven over de levering terwijl deze nog onderweg is? Lijkt mij dat jullie dat ook wel weten, misschien beter om meer tijd tussen levering en dit soort mail te doen.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Ben dik tevreden. Goede stofzuigerzakken voor een scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd.

Firma prima.

De stofzakken zijn kleiner da origineel. Vind ik nogal teleurstellend.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/