Verkeerde stofzuigerzakken geleverd.

Ik had de microvezel zakken besteld, maar ik heb de papieren zakken ontvangen.

Is goed gegaan de zakken passen Topfield en goedkoop Corry

Ik voel me opgelicht

Stofzuigerzakken besteld en hele andere ontvangen. Vervolgens krijg ik dit antwoord: Dit is hetzelfde model, wellicht iets kleiner maar daarom hebben wij er een aantal meer voor u in gedaan. U kunt deze zakken dus gewoon gebruiken in uw stofzuiger. De zakken zijn ongeveer één derde en passen niet eens. Ik heb er ook niet meer ontvangen dan ik betaald heb. Daarnaast zijn dit vreemde praktijken om zonder overleg hele andere zakken op te sturen. Uiteindelijk mag ik ze terug sturen, maar dan moet ik wel de verzendkosten betalen. Nu reageren ze uiteraard nergens meer op ...

klote

Zeer slecht in communiceren

Zeer goed!

Snelle service, al binnen 24 uur waren de stofzuigerzakken geleverd.

Fijn dat ik een zaak gevonden heb die mijn stofzuiger zakken nog kan leveren volgende keer weer

Buitengewoon goed

Zocht stofzuigerzakken deze zijn per vier verpakt heel netjes en ze werken zeer goed kan ze aanbevelen besteld via de site top

Super snel

Super snel bezorgd en pas perfect

Goedkoop, goede product en snel geleverd.

Past goed op de stofzuiger. En lijkt goed te werken. Echter nog niet zo lang in gebruik.

Uitstekend.

İk ben zeer tevreden over de service,kwaliteit van de zakken en niet duur. Bedankt lieve mensen en ga zo door ..... Mevlüt Ünüvar Amsterdam

Zeer goede webshop

Zeer snel geleverd en producten zijn van goede kwaliteit

Duidelijke site

Duidelijke site en super snel geleverd.

Super snelle levering

Zeer snelle nette levering

Levering is precies zoals beloofd. Snel en netjes verpakt. Prima stofzakken en prettig geprijsd!

Super!!

Snelle levering goede producten

Snelle verzending volgende dag in huis. Duidelijke site

snel en goed zoals je van een webwinkel mag verwachten

snel en goed zoals je van een webwinkel mag verwachten. En tegen een goeie prijs

Snelle levering en de juiste prijs

Top ervaring! De juiste stofzuigerzakken voor een mooi prijsje. Volgende dag in huis! En je hoeft er niet voor thuis te blijven! Past in de brievenbus. En super fijn dat ik niet meer in de winkel hoef te zoeken naar de juiste. Ik blijf hier bestellen!

Snelle levering en zeer goed geholpen via de chat

Snelle bezorging maar gratis filter past niet.

Snelle bezorging maar gratis filter past niet.

Super snelle levering

1e x besteld en meteen dag erna binnen zal vaker bij jullie bestellen en ook andere adviseren

Snelle levering, goed passend produkt

Verkeerde zakken geleverd

Gechat met medewerker voor de juiste stofzuigerzakken, merk en typenummer erbij. Het advies opgevolgd, vervolgens is de mond veel te smal. 20 zakken besteld met filter. Het laatste zat er niet bij. Nu retour gestuurd, kosten eigen rekening!

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/