snel en correct geleverd

prima product, snel en correct geleverd

Niet helemaal compleet

Had een set stofzuigerzakken besteld maar het beloofde gratis filter zat er niet bij. Ik heb gereclameerd maar heb geen reactie terug gehad

Niet kopen op deze website

Bestelling is na 2 weken nog steeds niet geleverd. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Op e-mail wordt na herhaaldelijk mailen niet gereageerd en schuld wordt bij PostNL gelegd. In plaats van zo snel mogelijk klacht oplossen door mijn bestelling op te sturen, dan wel geld terug te betalen blijft het angstvallig stil.

overzichtelijke site met scherpe prijzen

Bestelling na twee weken nog steeds niet ontvangen

Wegens problemen met PostNL.

Netjes op tijd

Makkelijk bestellen en goedkoop

Snelle levering slechte kwaliteit stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken snel ontvangen. Keurig verpakt. Maar helaas zijn ze van mindere kwaliteit. Op de site staat dat ze kwalitatief even goed zijn als de originele. Gechat met een medewerker maar die kon mij alleen vertellen dat ik maar een klacht in moest dienen ....... daarna reageerde hij niet meer Retourneren is natuurlijk een optie maar ja voor eigen rekening Hier dus ook helaas goedkoop is duurkoop.

Supersnelle levering

Goede kwaliteit en super prijs!

Niets ontvangen!

Na 8 dagen nog altijd niets ontvangen.

zeer goed

goede en snelle aflevering, tevens een goede prijs..

Nog niets ontvangen

Ik krijg de vraag of ik jullie wil beoordelen. Maar ik heb mijn bestelling bij jullie nog niet binnen gekregen.

snel geleverd, goede prijs

stofzuigerzakken besteld, en snel geleverd voor een nette prijs.

SLECH SLECHT SLECHT

Na 4 werkdagen nog geen strozak gezien. Zit midden in verbouwing en heb na het lezen op hun site ‘levering andere dag mits voor 15.00uur besteld’. Ik heb ze s’ochtends besteld om 09.30uur maar na 4 dagen nog steeds niets. Mail gestuurd, kreeg als antwoord dat het erg druk is. Slechte smoes maar mijn geld is al wel bij Stofzakken XL en ik in de puinhoop om dat de stofzakken nog steeds niet binnen zijn.

Niet duur goeie kwaliteit

Snelle levering en niet duur.

Mijn bestelling zou binnen een dag bezorgd worden en is er nog steeds niet

Mijn bestelling zou de volgende dag geleverd worden en is nooit aangekomen. Het bedrijf heb ik gemaild en vertelden mij dat er problemen zijn met leveren en dat deze week het wordt uitgeleverd. Helaas nog niks. Daarop weer gemaild en tot heden geen reactie. Tevens is het bedrijf niet telefonisch bereikbaar en werken ze niet met track en tracé. En mijn geld foetsie...

Prima in orde

Makkelijk te bestellen voor een goede prijs.

Niks ontvangen

Maandag besteld , Vrijdag om 18:00 nog steeds niks ontvangen terwijl ze op de site zetten voor 17:00 besteld morgen in huis. Je kunt ze niet bellen. je moet ze mailen. Reactie terug gekregen dat PostNL een storing heeft gehad en dat het daarom kan zijn dat het zo lang duurt. Wel vreemd als we zelf dagelijks pakketjes krijgen van PostNL zonder enig probleem. Hier bestel ik nooit meer iets.

Geen levering

Voor 22:00 besteld, de volgende dag thuis gaat niet op bij dit bedrijf. De schuld wordt gelegd bij de post, maar die doet er een echt geen week over. Slechte slecht service.

Verkeerde zakken geleverd en daarna niets meer laten horen.

De verkeerde stofzuigerzakken werden geleverd. De gestuurde zakken zagen er anders uit dan op de website. Op verzoek heb ik foto’s gestuurd van de gestuurde zakken en de bevestigingsplaats van zakken op onze alleszuiger. Daarna helemaal niets meer gehoord, ondanks herhaalde emails met het verzoek te reageren. Het terugsturen van de verkeerde zakken bleek €7,25 te kosten. Daarom heb ik gevraagd om een antwoordnummer. Opnieuw geen enkele reactie.

Niks ontvangen! Geen reactie

Wil mijn geld terug, week geleden besteld en niks ontvangen. Ook geen reactie meer. Oplichters ben ik bang voor

Gewoon goed

Gewoon goed.hadden spullen besteld.liep een beetje vreemd.problemen bij post.nl.wat heen en weer gemaild.alles prima opgelost

Ondanks problemen bij PostNL goed afgehandeld en geleverd.

Spullen besteld , betaald en zou volgende dag geleverd worden. Helaas door een storing bij PostNL niet bezorgd , we hebben een week de kans gegeven om alsnog de bezorging binnen te krijgen . Helaas was het noodzakelijk om contact te leggen want natuurlijk zal PostNL niet de verantwoordelijkheid nemen en aangeven dat er een probleempje is. Na wat heen en weer gemaild te hebben kwam vandaag alsnog een (de) levering binnen en een e-mail met verontschuldigingen van de webshop met een kortingscode voor een volgende bestelling. Dit wordt gewaardeerd, ondanks dat de schuld niet bij de webshop lag.

Na contact snelle reactie. Prima service!

Bestelling geplaatst op 28 augustus. Toen ik na een paar dagen mijn bestelling nog niet had ontvangen heb ik via het contactformulier contact opgenomen met StofzuigerzakkenXL. Ik kreeg binnen een paar minuten al een e-mail met uitleg. Het blijkt dat mijn bestelling was verzonden maar door een storing bij PostNL sommigen pakketten niet waren gescand. Vandaag 10 dagen later heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen. Het valt StofzuigerzakkenXL niet te verwijten dat het zolang heeft geduurd. Ondanks dat het lang heeft geduurd voordat ik mijn bestelling binnen kreeg ben ik zeer tevreden.

Uitstekende service

Mijn bestelling is buiten de schuld van stofzuigerzakken XL wat later ontvangen door vertraging bij de post en als service hebt u mij een mail gestuurd, waarin de vertraging bij de post is uitgelegd , wat zeer attent van u is.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, aflevering wel later

Zoals altijd een goede prijs/kwaliteitverhouding bij Stofzuigerzakken XL. Wel kreeg ik pas een week na mijn bestelling de stofzuigerzakken binnen, terwijl ik de beoordelingvraag al 3 dagen eerder kreeg. Best apart. Voor de rest zoals altijd weer goed:)

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/