Kut

nog niet ontvangen. Oplichters

Snelle levering, goede zakken

De levering was snel en de zakken zijn goed. Het zou wel fijn zijn geweest om een track and trace te krijgen, dan hadden we geweten wanneer het pakketje geleverd zou worden.

Op woensdag 26-8 een bestelling geplaatst. Tot op heden nog niets ontvangen

Wel een email ontvangen op mijn reactie dat er niets geleverd is. Dat er problemen zijn met Post NL, maar nog steeds niets ontvangen

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering.

Snel en goed

De zakken zijn van goede kwaliteit en werden op een goede en snelle tijd geleverd

De bestelling is nooit aangekomen

Na 5 dagen is de bestelling nog niet aangekomen. Via de mail en chat contact gezocht, maar geen reactie ontvangen.

Top geregeld

Top geregeld

Slecht

Heb nog steeds na 5 dagen niets ontvangen. Gisteren al mail gestuurd maar geen reactie.

Snelle leverimg. Goede service

De zakken voor miele hebben geen afsluiting

Er was niet duidelijk vermeld naar mijn weten dat er geen afsluiting is op de zakken zoals de zakken van miele dat wel heeft. Voel me best bedrogen en helaas heb ik wel gelijk 20 zakken besteld.

Gwweldige service goede prijs

een goede overzichtelijke site en goede prijs kwaliteit verhouding. Bestelling was er vrij snel. Erg tevreden

Namaakstofzuiger

Miele stofzuigerzakker besteld maar wat neppers ontvangen die niet goed in de stofzuiger passen en van mindere kwaliteit zijn. Als je ze wilt retourneren wordt er van je verwacht dat je zelf weer de retourkosten op je neemt. volgende keer gewoon iets meer betalen maar kwalitatief veel betere zakken. Ook hier dus goedkoop is duurkoop

zeer correcte en snelle afhandeling voor prima kwaliteit

Het gehele proces verliep uitstekend van bestelling /m bezorging!

Klinkt misschien vreemd; we zijn blij.

Beetje ongelooflijk. Donderdagavond besteld en op vrijdagochtend werd er al geleverd.Ik kon mijn zakken in de winkel niet verkrijgen en had dus mijn oude zak al zeker 2 maal geleegd. Ondanks "geurvreters",stinken dat ding!Toen vertelde iemand dat ik op de site van Stofzuigerzakken XL moest kijken.Daar vond ik ze ook niet.(Stofzuiger is 15 j.heeft voor ons emotionele waarde).Heb gechat en deze meneer vertelde mij welke ik kon bestellen.Ze passen!Eindelijk geen stank meer,een gezin van 5 gelukkig:-)

Goed, goedkoop en snel

Besteld en een dag later in huis. de echte Siemens helemaal perfect.

Het bevalt goed

Goedkoper dan originele zakken. Ik weet niet waar ze gemaakt zijn, maar goedkoper zijn ze wel (en ze passen ook goed).

Kwalitatief goed stofzuigerzakken

Snel besteld en snelle levering. Uitstekende kwaliteit microvezel zakken. Zeker aan te raden.

Snelle levering Top

Vriendelijke service

Ik heb 3 x 20 stofzuigerzakken besteld (3 types) en pas na een jaar gezien dat één van die types verkeerd geleverd was. Na een mailtje van mij stuurden zij prompt de correcte zakken op (de verkeerde zakken mocht ik houden; kan ik wel niets mee doen :-) => zeer correcte service

Snelle levering. Duidelijke webshop

Product zoals beschreven

Goede prijs, snelle levering en goed product

goede advies en snel geleverd

Zij hebben alle zakken ook van oudere stofzuigers

Snel, goede kwaliteit en prijs.

Snelle levering Prima prijs

Ze snel geleverd. Ene dag besteld volgende dag in huis! Prima

prima, snelle bezorging. Ene dag besteld volgende dag in huis. Fijn dat het zo snel en makkelijk te bestellen is.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/