Snel te bestellen en goedkoop

De stofzuiger zakken zijn een goede prijs en gemakkelijk te bestellen. Ik heb voor het verzenden 1,90 betaald. Terwijl op de enveloppe staat dat er 0,91 cent is betaald. Verder tevreden.

Goede kwaliteit stofzuigerzakken, gratis Hepafilter erbij en gratis verzending bij afname groter aantal. Naar tevredenheid.

Snelle goede levering

Gemakkelijk stofzuigerzakken kunnen bestellen. Deze werden ook snel geleverd.

Prima zakken voor een goede prijs

Levering nooit ontvangen

Ik heb mijn levering nooit ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Heel slecht!

super

goede site, snelle levering, maar vreemd genoeg wel portokosten

De site was gemakkelijk te vinden en duidelijk. De bestelde zaken zijn snel geleverd. Kennelijk geldt portvrij versturen niet als je nog wat anders erbij bestelt.

verkeerde toegestuurd gekregen

Na gechat te hebben met deskundige , heb ik verkeerde stofzuigerzakken toegestuurd gekregen.

Snelle afhandeling en snelle levering zoals afgesproken top!

Makkelijk online te vinden. Snelle afhandeling en snelle bezorging. Doen wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden.

Géén levering

26 mei een bestelling gedaan en tot op heden (27 juli) nog altijd niks geleverd.

Snelle levering en duidelijk site

Stofzuigerzakken XL doet wat het beloofd

Top kwaliteit!

Goede kwaliteit voor een nette prijs. Fijne stofzuigerzakken die in de winkel niet te vinden zijn.

Prima service, uitstekend geprijsd

Snelle reactie vin de chat

Snel en goede prijs, geen klantenservice

De producten, prijs en levertijden zijn fantastisch. Helaas krijg je er verder geen service bij. Niet bereikbaar via telefoon, chatservice op de site en ook nogsteeds geen reactie op mijn mail.

Goed service en snelle levering

Fijn, snelle levering

Prima en snelle levering, helemaal tevreden!

Eenvoudig, snel én gekregen wat ik wil.

Prima en snelle levering

Volgens tijdschema en na verbeteren door medewerker van huisnummer (2x ingevuld door mij) bezorgd.

Snelle levering, goede prijs en het juiste product, Verpakking is niet om te bewaren, kunt daardoor de zakken moeilijk bij elkaar houden, Maak er een ‘zip’ zak van dan krijg je 5 sterren!

Zoals het hoort!

Levering was dierct, in goede staat ontvangen en dus zoals het hoort.

Voor herhaling vatbaar.

Snel en keurig geleverd.

Snelle afhandeling en levering.

Hele snelle mogelijkheid om te bestellen en de levering was snel.

Snelle levering en prima prijs

Besteld en de volgende dag al in huis. De grootste hoeveelheid zakken besteld en allemaal keurige kwaliteit. Karige verpakking: de zakken zaten per bundeltje bij elkaar en vervolgens in de verzendverpakking.

Ik had wat moeite om in jullie uitgebreide aanbod de juiste zak te vinden

Snel en goed

snel en goed

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/