goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs en keurige levering

Meer infomatie over huismerk inkt en de garantie van mijn Canon printer. Wat gebeurt er als mjn printer niet goed meer werkt met huismerk inkt ? Dat weerhoudt mij ervan huismerk inkt te kopen e daarom is meer info gewenst..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en prijs

paar velletjes stickers worden als pakket verstuurd, is relatief duur aan verzendkosten, terwijl het ook gewoon in een envelop door de brievenbus kan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop Snelle levering Kwalitatief goed materiaal

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles verliep zoals gepland

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel

inpakken moet beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

Een aparte pagina voor accessoires zou handig zijn. Ik kon niet zo snel prikkers voor het prikbord vinden. Ik wist niet dat deze pushpins werden genoemd dus zocht ik op prikkers. Moest op een andere website kijken hoe deze genoemd worden en deze website had wel een aparte pagina voor accessoires.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en ruim assortiment tegen uitstekende prijzen!

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

tot nu alles

nog geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goedkope keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon goedkoopst, goed en snel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snello communicatie over prijzen en eventuele laagste prijs garantie. Snelle traceerbare levering en goed verpakt. Bedrijf maakt de beloftes waar wat betreft het goedkoopste te zijn.

geen echte verbeterpunten. Misschien is de website nog iets duidelijker, in eerste instantie oogt het wat rommelig. Maar alle benodigde informatie staat erop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeker weten de goedkoopste, hier kan niemand aan. Service snel en correct.

Hier valt niets op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De prijs is goed. De bezorging snel en de reacties snel en direct.

Eerste bestelling vooruit betalen is lastig als je geen eigen mogelijkheid hebt om te betalen maar afhankelijk bent van een afdeling boekhouding op het servicebureau van een grote organisatie. Uiteindelijk is het toch goed gekomen maar het was een beetje een gedoe. Verder geen klachten of opmerkingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snelle levering! - Mijn product werd echt wel stukken goedkoper aangeboden dan op andere verkooppunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle behulpzame reaktie op mijn vraag per email! Serieuze en enthousiaste medewerkers aan de telefoon! Jullie zeggen wat je doet en doet wat je zegt en dat is helaas uniek voor een webshop

Blijf zo doorgaan, wij zijn vanaf nu klant. zou leuk zijn als er extra voordeelakties zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelle levering.

De vermelding in de mail voorafgaand aan de levering stond de vermelding van drie aparte dozen. Dit leidde bij mij even tot verwarring. Ik had 24 ringbanden besteld en kreeg nu het idee dat ik drie dozen met ieder 24 banden kreeg toegestuurd. Een mailtje hierover bracht opheldering Een iets beter uitleg had kunnen helpen