Goed te woord gestaan en snel geleverd

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, nog telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk geholpen en mijn bestelling is snel geleverd op het gevraagde aflever adres.

Super snel bezorgd

Super snel verzorgd

Perfect!!!

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit. Het geleverde product voldoet voilledig aan onze verwachtingen.

alles goed gedaan

ja, wat ik besteld heb is correct geleverd. ik blijf het vreemd vinden koffie te bestellen bij een kantoorartikelenfirma

Snel en voordelig

Ik had met spoed diverse artikelen nodig. De site is erg makkelijk in gebruik en de snelle levering, maar ook de voordelige prijzen. Echt een aanrader.

Mooi product, goed weergegeven op de site

Keurig op tijd geleverd, goede kwaliteit

Prima producten en een prima levering. Snel ook!

Goede website, snelle levering, prijs de laagste

Alles ging super makkelijk en snel Heel fijn om mailtjes te krijgen met track en trace! Ik ga zeker nog een keer bestellen bij jullie als ik nog iets nodig heb

SUPERSNELLE LEVERING

als je drinken besteld ga je niet omkomen van dorst door de snelle levering

Wat een verrassing...

Tot mijn grote verbazing kon ik bij Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl ook terecht voor verkeerskegels en afzetlint. Wat voor leuke verrassingen heeft dit bedrijf nog meer :)

prima snelle service.

Klantenservice is heel behulpzaam. Spullen worden snel geleverd. Alles voldoet.

dit was nu precies wat ik zocht bedankt!

ik heb gevonden wat ik zocht

Grote keus, goede prijs-kwaliteitverhouding, volgende werkdag geleverd.

Grote keus uit merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goedekoopste-Kantoorartikelen.nl kwam als voordeligste uit de bus. Makkelijke bestelprocedure. Volgende werkdag geleverd. Prima! Verbeterpuntje: Op het moment dat de spullen verstuurd worden uit het depot zou een tijdsvenster voor aflevering bekend zijn. Die was helaas de hele dag nogal ruim (8.00u-18.00u). Dat maakt het als éénpitter lastig maakt om nog andere afspraken te maken op die dag. Je moet dus een hele dag uittrekken om de spullen in ontvangst te kunnen nemen.

Super. Besteld en de volgende dag al in huis.

Levering minder snel dan aangegeven

Levering van bestelling was langer dan verwacht. Artikel was zoals afgebeeld ook afgeleverd.

Slechte bezorg service aangezien het paket stuk is

Slechte bezorg service aangezien het paket stuk is

Perfect geregeld en goed product

Makkelijk te bestellen en nette levering zoals altijd.

Top. snelle levering.

snelle levering tegen een redelijke prijs

snelle en correcte levering !

Goeie produkt

Bestelling was goed aangekomen

Voordelig en een ruim assortiment

Een breed assortiment aan kantoorartikelen. Bovendien zijn de meeste merkartikelen zeer scherp geprijsd.

Goedkoop en snel geleverd

Een goedkope site. De drempel voor gratis verzenden ligt laag en de levering was keurig op tijd!

Snel en zorgvuldig

Snelle levering. Prima verpakt.