Netjes gratis geleverd !

Goedkoop en goede kwaliteit, alles netjes thuis geleverd volgens de afspraak. Was m’n eerste maar zeker niet de laatste bestelling.

tweede maal dat ik koop, super tevreden!

goede prijs en vlotte levering.

Karton juist en snel geleverd

Volgende dag in huis. Prima prijs. Geen problemen.

Duidelijke webshop, vriendelijke klantenservice en écht de allergoedkoopste

We kochten al jaren bij dezelfde leverancier. We kwamen bij toeval op www.goedkoopste-kantoorartikelen.nl. We besparen nu 40% kosten op alle kantoorartikelen, het assortiment is gigantisch en de volgende dag keurig verpakt geleverd! Chapeau, een geweldige webshop en goede service.

Valt niet mee te werken.

Geen mail van bevestiging. Geen product geleverd de volgende dag. Nemen telefoon niet op. 3 uur in de wacht voor 50 euro. En dan word verbinding verbroken. Mail word niet op geantwoord. Kortom slecht. Hoop dat ze het fatsoen hebben geld terug te storten. Heb gewoon bij groothandel besteld. En meteen zelfde dag gebracht. Zoals het hoort goedkoop is dus vaak duurkoop.

zeer goed,

goede kwaliteit en snelle levering

Zwaar beschadigde verpakking.

helaas onze bestelling niet in ontvangst genomen vanwege de zwaar beschadigde verpakking. helaas is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar. op de e-mail met klacht is na 24 uur nog niet gereageerd. dat kan veel beter

Ik heb er meerdere keren besteld en alles is altijd prima verlopen. Ze zijn inderdaad het goedkoopste met in ieder geval de artikelen die ik koop. Ik reken de verzendkosten altijd mee want heb gemerkt dat sommige bedrijven wel goedkoop ijken maar dat je veel verzendkosten betaald. Dat is her niet het geval.

fijne winkel en supersnelle goede klantenservice

De naam goedkoopste wordt echt waargemaakt. Bestelling geplaatst op zondag, dinsdag het pakket in huis. Kennelijk zo mee gesmeten door de vervoerder dat de vulpen converter ondanks de bubbelverpakking kapot was. Balen. Contact opgenomen via e-mail en binnen een uur antwoord van de klantenservice. Ze wilden wel graag foto's van het artikel en eventueel verpakking. Meteen gestuurd met de vraag of het voldoende was. Het antwoord: meer dan voldoende. Gratis nazending en het kapotte artikel mag ik weggooien. Ik vond het meer dan vervelend dat ik moest klagen dat een artikel kapot aangekomen is, ook al kon ik er niks aan doen. Keurig, snel en klantvriendelijk opgelost. Ik beveel goedkoopste-kantoorartikelen.nl van harte aan en zal zeker nog een keer kopen. PS de overige bestelde artikelen zijn ook naar tevredenheid.

Duidelijke website en snelle levering!

Zeer goede ervaringen met Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl! Snelle, duidelijke website dus snel bestellen en betalen en heel vlotte levering. Zeer tevreden over de producten. In één woord: uitstekend! Jeroen en Wanda Boerstra

Dik tevreden

Gekocht: vulpotloodvulling, nietmachine, bureau organiser (bureaukoker), pen en transparante onderlegger. Bestellen ging makkelijk en snel. Vier artikelen werden meteen de volgende dag geleverd. Eén artikel ontbrak. Gemaild en vrij snel antwoord gekregen dat dit artikel wel al bij de bezorger lag maar door drukte een dag later geleverd zou worden. Hetgeen ook gebeurd is. Alle artikelen zijn inderdaad (veel) goedkoper dan bij andere shops. Ik was bijzonder verrast door de goede kwaliteit van de transparante onderlegger. Klein minpuntje: tijdens het bestellen stonden de verzendkosten voortdurend op 5,49 E tot het moment net voor het betalen toen het ineens 6,75 E werd. Achteraf begrijpelijk (de onderlegger zat in een aparte verpakking) maar op dat moment niet fijn. Samengevat: zeer tevreden en website opgeslagen onder de favorieten.

Het bestelde artikel is op de juiste manier en snel geleverd.

Bestelling ging snel alleen de levertijd werd niet weergegeven

De Keuze was voor mij groots , Dus bestelde ik waar mijn interesse naar uit ging . Bestelling gedaan , dit was geen probleem . Alleen miste ik informatie over de levertijd . Na 2 weken heb ik een e mailtje gestuurd ,waar mijn bestelling bleef .Hierop nog geen antwoord gekregen . Maar gelukkig vandaag 16-10 is het bezorgd .. Dus mijn idee is , vermeld bij een bestelling de informatie over de eventueel te verwachte levertijd . Mijnbestelling bleek uit Duitsland te komen , dus nu begrijp ik dat ,dan had ik ook niet zo ongeduldig geworden

helaas geen complete levering

Snel geleverd maar er ontbreken 2 artikelen.

Slecht ingepakt

Ik heb gemaild met een klacht hierover, echter nog geen reactie ontvangen, dus hopelijk via deze weg. De ompakking was intact, dus aan de pakketdienst lag t niet, echter lagen alle cassis blikjes door de war in de verpakking en dat hoort niet

Bezorging kan beter

De verpakking was stuk, 1 fles verf was aan het lekken geweest. Nieuwe fles gekregen. Artikelen verder prima, snel bezorgd en goede oplossing. DHL als bezorger enige minpunt.

heel goed. Dinsdag besteld, woensdag al ontvangen

Bedankt!

PICO BELLO

Overzichtelijke site. Gemakkelijk te bestellen. Vlotte en keurige levering.

netjes verpakt en snel geleverd

Ik raad deze webshop zeker aan

waar blijft mijn order !!!!!!

waar blijft mijn order !!!!! nu 7 dagen later nog steeds niets ontvangen

Alles gevonden wat ik zocht. Snelle levering. Makkelijk om via eerdere bestellingen te bestellen wat ik wil.

Kwalitatief product en snelle levering

Kwalitatief en degelijk product, netjes verpakt en snel geleverd.

Niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste!

Nooit eerder bestelling bij Goedkoopste-Kantoorartikelen geplaatst, maar dat ga ik zeker vaker doen. Snelle service, artikel voldoet geheel aan de verwachtingen!

netjes op tijd wat ik heb besteld

duidelijke site en makkelijk te vinden

Snel verzonden en producten precies als omschreven

Zal zeker weer bestellen als ik kantoorartikelen nodig heb