voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is echt super handig. Je besteld en de volgende dag heb je alles in huis.

Om op factuur te kunnen betalen moet je 2,95 (!) extra betalen. Dit vind wij eigenlijk een beetje te gek. Binnen ons bedrijf is dit vaak wel noodzakelijk dus is dit wel vervelend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voordelig en goed geholpem

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor kantoor een bestelling geplaatst en zoals op de website staat vermeldt voor 17:00 besteld morgen in huis. De volgende dag niets, die dag erna even gebeld naar de klantenservice en inderdaad nog niets verstuurd. Er werd gezegd dat het die dag erna bezorgd zou worden, maar zoals je raadt niets binnen gekregen.. Die middag nogmaals opgebeld naar de klantenservice en er werd gezegd "mevrouw, de werkdag is nog niet voorbij..". Na even aandringen werd er toch nog gekeken of de bestelling onderweg was, maar er werd gezegd "Helaas, wij hebben het artikel niet op voorraad, dus u krijgt het volgende week ergens binnen als wij het artikel binnen hebben gekregen." Er werd vanuit ons gevraagd naar een passende oplossing en waarom wij geen e-mail hebben gekregen dat het artikel niet op voorraad is, zodat wij hiervan af wisten. Er werd op een lacherige toon gezegd "Nee mevrouw, dat doen wij nooit en kunnen geen oplossing bieden." Slechtere klantenservice dat bij goedkoopstekantoorartikelen.nl bestaat er niet!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee?

Na een week te wachten op mijn pakketje met onbekendheid over wanneer deze aan zou komen, geen track and trace link en slechte klandizie is mijn artikel nog niet geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen. Ik heb uiteindelijk via Bol.com eindelijk vernomen dat de verkoper (Goedkoopste-kantoorartikelen.nl) mijn artikel dan toch vandaag verzonden heeft.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling keurig verpakt en op tijd geleverd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd duidelijk

Retour zenden kosteloos! Is niet meer van deze tijd dat je dat nig extra weer moet betalen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Heldere omschrijving en foto's van producten. Keurige en verzorgde levering.

Zoekfunctie op website: Expliciete bewoording nodig anders onmogelijk om artikel te vinden. Te weinig categorieen waardoor artikelen moeilijk te vinden zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een heel snelle levering en prima produkten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering.

Op de website de artikelen moeilijk te vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle goed levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en adequate levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling prima geleverd, gewoon goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Over het algemeen de goedkoopste Snelle levering

De werking van de zoekmachine levert vaak vreemde resultaten op Een artikel opslaan moet makkelijker (minder handelingen) kunnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site

Goederen die besteld worden en verzonden ... Verpakken in doos. Nu kreeg ik het niet verpakt geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het pakket word op tijd geleverd en het word netjes in een doos gedaan zo dat het ook niet kapot kan gaan wat je hebt besteld. ik beveel dit bedrijf aan.

geen

Pluspunten

Ik vind dat de filters om producten te specificeren uitgebreider mogen. Bijvoorbeeld op kleur of formaat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Ruime keuze. Snelle levering. Prettige prijzen.