goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verzorgde levering en snel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Artikelen waren goedkoop en snel en op tijd afgeleveerd. Ik zou deze opnieuw gebruiken om kantoorartikelen te bestellen.

slechter dan verwacht

OFFICIELE FACTUUR STUREN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestel. Alles netjes, snel en volgens afspraak geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering

Onvoldoende verpakt. De dure kleurpotloden waren in een bubbeltjes-enveloppe gedaan, een slappe enveloppe zonder stevigheid. De DHL bezorger duwde het met kracht door de brievenbus en de envelop viel met een smak op de mat. De potloden hadden kunnen breken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering (indirect via BOL.com) volgens afspraak binnen 24 uur in huis. Goed verpakt, mooi product tegen strakke prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tip top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen en ook heel scherp met de prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kende de website niet , en was dan ook een beetje wantrouwig, maar onterecht . De levering van mijn brother printer 8250 via dhl verliep vlekkeloos. Via mail werd ik voldoende geïnformeerd over het verloop van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service de volgende dag al in huis!! Heb nog even gezocht naar een goedkopere en kon nog geen andere aanbieder ontdekken die goedkoper was.

Bestellen via pakje gemak (of DHL ophaal punt) zou een hele mooie toevoeging zijn zodat ik altijd mijn pakketje kan ophalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering een goed overzicht van alle artikelen en een leuke prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijzen, verzending en acties (met name geen verzendkosten actie)

Website kan beter, kleine bestellingen versturen per brievenbuspost en minder verzendkosten rekenen. Vind ik handig als ik alleen viltstiften bestel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eenvoudige navigatie in website; snelle leverantie; track&trace voor verzonden pakje

op homepage duidelijke vermelding over verzendwijze en verzendkosten opnemen; nu kwam ik pas bij de afronding van de bestelling tegen wat die waren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke site en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service. Mijn bestelling werd per binnen de beloofde tijd ontvangen. Helaas arriveerde een artikel defect. Dit artikel werd onmiddellijk vervangen. ondanks het feit dat de fabrikant dit dit defect niet wilde aanvaarden. Dat is goede klantenservice!!! Well done !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, goed verpakt!

Volgen van de bestelling klopte niet helemaal .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, vriendelijke werknemers