Heel snel, goed service!

Top service!

Toen mijn bestelling binnenkwam bleek 1 artikel tijdens het vervoer kapot gegaan te zijn. Na de melding kreeg ik snel een reactie dat ze een nieuw artikel zouden opsturen op hun kosten. Notabene een artikel van maar een paar euro! Het nieuwe artikel kwam snel (en heel ;-) ) binnen.

Tot 3x toe een perfecte levering gedaan.

In korte tijd 3 keer de zelfde artikelen nodig gehad en besteld. Deze zijn zonder enkele problemen 3 keer snel en keurig afgeleverd!

goede service

Snelle levering,en niet duur.

Vriendelijke support bij bestelling en vlotte afhandeling.

Perfecte inlichtingen ontvangen ivm de bestelling. Vlotte bestelling en levering zonder problemen binnen afgesproken tijd. Alle bestelde producten waren keurig verpakt in stevige doos. Kortom tevreden klant die zeker nog later opnieuw bestellingen zal plaatsen.

Een van de twee pakken papier was erg beschadigd

Een van de twee pakken papier was erg beschadigd waarbij ik van de 500 vellen papier per pak zéker 100 stuks moest weggooien doordat er ezelsoren en/of vouwen in het papier zaten.

snel en goed afgehandeld

Fijn

Super snelle levering

Bestelling gedaan, binnen 2 dagen thuis bezorgd. Artikel is echt heel goed en precies wat ik er van verwacht had. SUPER.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering tegen een goede prijs

was niet compleet

order was niet compleet daarna een herlevering, maar hieruit bleek dat er bij de 1e levering van een produkt 10 st geleverd hadden moeten zijn, maar het waren er 7. 3 st spoorloos. gemaild, tot op heden geen reactie ontvangen.

Snel en goed geleverd.

Voor hetgeen ik nodig had kwam ik terecht bij Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl. Vandaag besteld, volgende dag in huis. Keurig verpakt, ben zeer tevreden.

snel besteld en snel bezorgd

zoals altijd gig het vlotjes

Snelle levering en goede kwaliteit

De showtassen werden snel geleverd en ze zijn van goede kwaliteit.

Excellent!

Ik stelde eerst een email vraag die snel beantwoord was. Ik heb bestelde & mijn bestelling de volgende dag ontvangen - precies wat ik wilde hebben!

Supersnel

Erg netjes en heel snel

GOED

ZEER GOED

Snelle levering en lightpad voldeed aan beschrijving.

Snel geleverd ondanks Coronatijd en het artikel voldeed volledig aan mijn verwachting.

Alles probleemloos kunnen bestellen en geleverd gekregen

Alles probleemloos kunnen bestellen en geleverd gekregen

Goed en snel!

Goede producten tegen een lage prijs en snelle verzending! Aanrader!!

Snel en correct geleverd!

Prima service!

Snelle bezorging

De kwaliteit van de pen is goed en de prijs is goed

Heel goed en snel bezorgt!

Heel goed!

Snelle verzending

Mijn bestelling werd snel verzonden en was goed in orde.

Goede spullen voor een goede prijs

Spullen zijn goed. Levering raakte kwijt tijdens transport. Uiteindelijk correct opgelost.

Vlotte verzending, artikel als verwacht

Het artikel werd goed verpakt en vlot geleverd.

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van kantoorartikelen en computer- en printer supplies.