alles goed gegaan

Snell en alles in orde.

Snelle levering.

Ik was ervan verwonderd dat ik de artikelen de dag nadien al in huis had. Zo kon ik samen met men dochter onze alcholmarkers testen. We zijn er beide enthousiast over.

Geen vertrouwen in het product vanwege tegenstrijdige handleiding.

Ik heb een reddingsdeken gekocht en de wijze waarop je deze moet gebruiken wijkt op de website af van de bijlage bij het product en ik heb er geen vertrouwen in. Voor een gezondheidsproduct is een juiste wijze van gebruik essentieel.

Ondanks de drukte toch snelle levering

Inhoud is niet wat er op de buitenkant wordt aangegeven

In eerste instantie was ik heel blij met de snelle bezorging van het bestelde. Ik heb besteld Multo foto insteektassen voor foto's, 3 aan de voorkant en 3 aan de achterkant. De beschrijving daar kan ik niet onderuit, dat klopt. Maar het plaatje aan de voorzijde van de verpakking, dat je bij bestelling in beeld krijgt, geeft de suggestie dat de foto's niet op één lijn onder elkaar komen te staan, maar 2 rechts, 1 links, wat er gewoon veel mooier uitziet. Het is jammer, want het ziet er nu te strak en saai uit naar mijn zin en wijkt nu af van de rest van het fotoboek. Als ik dit had geweten dan had ik ze niet besteld. Achteraf heb ik er dus spijt van dat ik hiermee aan de slag ben gegaan.

Snelle en correcte levering

Snelle levering en scherpe prijzen. Wat wil je nog meer ;-)

Volgens de info geleverd> op tijd en met zorg verpakt!

producten zoals beschreven en keurig op tijd afgeleverd.

snelle en correcte levering

Er was een product niet meer beschikbaar, ik kon dat zonder problemen ruilen voor een ander product, voor eenzelfde waarde

Mijn order was netjes ingepakt en snel geleverd. Ook een voordelige prijs in vergelijking met andere online winkels. Voor herhaling vatbaar dus.

snelle correcte levering met goede informatie betreffende levering

Bestelling komt snel aan. Ook al is niet alles in voorraad wordt reeds een deel geleverd. Levering is correct; Men wordt goed geinformeerd over de komende levering.

Heel snel geleverd. Helaas zaten 2 (metalen) flessen vol blutsen maar gelukkig geen lek.

Zeer correct

Zeer snel en correct geleverd!

supersnelle levering

Bestellen, afrekenen en leveren. Dit is gewoon top.

Supersnelle en correcte levering! Gewoon, zoals het hoort! Top prestatie in deze tijd!

snel en goed

Zelfs in deze tijd snel geleverd en alles werkt!

Super snel in huis na bestellen en zeker niet te duur.

Heel wat afgezocht op internet.Waar de meeste de prijzen omhoog doen on deze tijd hier gelukkig niet gewoon eerlijke prijzen.Ik kom zeker terug. De spullen waren goed verpekt en super snel bezorgd. Dus top graag tot de volgende keer

Snel geleverd, tevreden over het geleverde product.

Snel geleverd, tevreden over het geleverde product.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering, ondanks de Corona crisis.

Alles perfect in orde

Ik bestelde een gevulde theedoos. Deze kwam na enkele dagen aan, goed beschermd ingepakt en onbeschadigd.

Snel geleverd, niets te klagen

Niet geleverd

Artikel op 27 maart besteld en betaald. Vandaag 4 april nog niet geleverd

snel en goed

Goed product en snel geleverd

Super: snel en volledig geleverd

Website is duidelijk en eenvoudig. Levering volgens afspraak; goede informatievoorziening

Very good

Everthing very good and exactly on time I ordered 2 times with them.

ik mis nog steeds 360stuks van mijn bestelling

beste er werden op vandaag slechts een 40tal stuks geleverd van de 400 bestelde, er werd beloofd dat deze op 30/3 zouden bezorgd worden, op vandaag zijn die er nog steeds niet... kan dit dringend bekeken worden?? dank mvg Kathy Vandenborre

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van kantoorartikelen en computer- en printer supplies.