fantastisch

zeer goede prijs, service en lever snelheid/verzorging

Prima, snelle levering

Goed product, goeie prijs en snelle levering

Super tevreden

Apparaat doet super goed zijn werk. Echter zijn er voor mij 2 minpunten. 1 best zwaar en 2 komt niet goed in hoeken. Verder ben ik super tevreden en raad de combiwasher zeker aan. Ik neem de minpunten voor lief na het eindresultaat. Toppie apparaat

Alles ok, alleen (weer) geen factuur

Wij bestelden al onze kantoorartikelen elders. Daar was het een heel gedoe om een factuur te krijgen, daarom dat wij uw bedrijf eens probeerde. En vaak moet je vlak voor de BTW (kwartaal)aangifte snel alles de boekhouding in krijgen. Dan is een dag wachten op een factuur geen pretje. Het lijkt er niet veel beter op te worden. Ook als er al vooruit betaald is een factuur nog steeds nodig voor de boekhouding. Ik loop nu tevergeefs zo'n 10 minuten te zoeken op jullie website te zoeken. Is het bij jullie mogelijk een factuur te krijgen en waarom (dat is meteen de aanbeveling) niet gewoon via de email meesturen?

Makkelijke site en snelle levering.

Produkten eenvoudig te bestellen. Heldere informatie voortgang bestelling. Goed en snel ontvangen.

Snelle en juiste bezorging

Snelle en juiste bezorging.

Vlugge levering en goede service

uitstekend

jullie zijn nagekomen wat er op de zite staat qua levering

geweldige service

Een bestelling van 10 platen had bij drie platen vervoersschade opgelopen. Dit kwam door DHL. Na melding direct actie door Goedkoopste-kanotoorartikelen.nl en opnieuw 10 platen opgestuurd. Ondanks dat de schuld bij DHL lag, toch zonder aarzeling en op eigen initiatief de klant tevreden gehouden. hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Prima levering

Prima levering. Goede kwaliteit

Alles was perfect in orde en snelle service

Afgescheept & geschoffeerd door de telefonische helpdesk

Er ging iets mis met de elektronische verwerking van mijn betaling, dat kan gebeuren. Toen ik de klantenservice belde werd ik niet geloofd, er werd geweigerd mij door te verbinden met de administratie. Helaas liep het gesprek uit de hand tot op het niveau "noemt u mij een leugenaar, dan noem ik u een oplichter" Niet netjes, ook van mij kant. Nadat ik een mailtje met een screenshot van de overschrijving gestuurd had kreeg ik netjes antwoord van de administratie dat mijn betaling gevonden was, waarna mijn bestelling alsnog verzonden is. Jullie zijn echt goedkoop, maar let op met chagrijnige klantenservice; hij had mij pissig.

Kwaliteit voor weinig geld

Vlotte afwerking, duurde wel enige dagen, verder prima!

geweldig

snelle levering, prettig communicatie en zeer voordelige aanbiedingen

Een topleverancier

Een overzichtelijke website met een ruime keuze aan merken en produkten. Simpel te bestellen met voldoende betaalmogelijkheden. Snelle levering en goed verpakt. Echt een aanrader voor alles wat u voor het kantoor nodig heeft.

Op tijd en precies wat besteld was.

Genoeg om het weer een tijdje uit te houden in het buurthuis en stukken goedkoper als bij de groothandel in Alkmaar. Je rijdt namelijk niet voor 6,95 heen en weer naar Alkmaar.

Goede service en snelle levering

Eerste keer dat ik bij jullie besteld heb. Geen spijt ervan, want de service is goed, snelle levering en product zoals omschreven.

Goede service voor een goede prijs!

Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering

goedkoop en snel

goedkoop en snel, goede service

Belofte wordt waargemaakt!

Overzichtelijke website, prijsconcurrerend, uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke website en snel geleverd.

Bij de ontvangen bestelling ontbrak een set tabbladen de ik na de melding de volgende dag via de post heb ontvangen! Top

Goeie service

Ze deden wat ze zeiden.! Netjes behandeld

Snel, goed en goedkoop

Uitgebreid aanbod, goede prijs-kwaliteit en zeer snelle levering.

Nog niets ontvangen

Helaas heb ik nog niets ontvangen. De koerier is simpelweg niet langsgeweest. De eerste dag was ik niet thuis (klopt niet-kantoor en meerdere medewerkers incl ikzelf aanwezig), de tweede dag waren we zogezegd verhuisd (klopt uiteraard niet en indien dat wel zo geweest zou zijn, dan had hij dat toch de dag ervoor kunnen vaststellen?!).... Graag nieuwe levering maar indien mogelijk met post.nl. Die leveren steeds zeer stipt en correct.

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van kantoorartikelen en computer- en printer supplies.