dit was nu precies wat ik zocht bedankt!

ik heb gevonden wat ik zocht

Grote keus, goede prijs-kwaliteitverhouding, volgende werkdag geleverd.

Grote keus uit merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goedekoopste-Kantoorartikelen.nl kwam als voordeligste uit de bus. Makkelijke bestelprocedure. Volgende werkdag geleverd. Prima! Verbeterpuntje: Op het moment dat de spullen verstuurd worden uit het depot zou een tijdsvenster voor aflevering bekend zijn. Die was helaas de hele dag nogal ruim (8.00u-18.00u). Dat maakt het als éénpitter lastig maakt om nog andere afspraken te maken op die dag. Je moet dus een hele dag uittrekken om de spullen in ontvangst te kunnen nemen.

Super. Besteld en de volgende dag al in huis.

Levering minder snel dan aangegeven

Levering van bestelling was langer dan verwacht. Artikel was zoals afgebeeld ook afgeleverd.

Slechte bezorg service aangezien het paket stuk is

Slechte bezorg service aangezien het paket stuk is

Perfect geregeld en goed product

Makkelijk te bestellen en nette levering zoals altijd.

Top. snelle levering.

snelle levering tegen een redelijke prijs

snelle en correcte levering !

Goeie produkt

Bestelling was goed aangekomen

Voordelig en een ruim assortiment

Een breed assortiment aan kantoorartikelen. Bovendien zijn de meeste merkartikelen zeer scherp geprijsd.

Goedkoop en snel geleverd

Een goedkope site. De drempel voor gratis verzenden ligt laag en de levering was keurig op tijd!

Snel en zorgvuldig

Snelle levering. Prima verpakt.

Makkelijk online te bestellen en snel in huis

uitstekend

uitstekend

niets geleverd

Tot nu toe is mijn bestelling nog helemaal niet geleverd

zeer snelle en correcte afhandeling/levering

zo doorgaan

snelle en correcte levering

gewoon goed!

Probleemloos, soepel en tja: het klopt gewoon.

Snel geleverd en degelijk verpakt

De eerste bestelling bij deze webshop is een positieve ervaring. Alles werd snel en vriendelijk geleverd en belangrijk, alles was degelijk verpakt en niet beschadigd.

snel bestellen snel geleverd

Prima mooie prijs en snel geleverd

snelle en nette levering artikelen

Ik heb nog even tijdens het bestellen naar de klantenservice gebeld omdat ik iets niet kon vinden en toen ik de persoon uitgelegd had waarnaar ik op zoek was heb ik een duidelijk antwoord gekregen en het artikel zo gevonden en tegelijk kunnen bestellen.

Vlot en goed

Snelle levering (door de decemberdrukte een dagje later = zondag). Goed product en keurig verpakt. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer goedkoop, snelle levering, goede hulp bij vragen, zeker weer bestellen!

Voor het eerst besteld. Goede klantenservice en volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Prima in orde

Onze eerste bestelling en prima zoals we al hadden verwacht n.a.v andere referenties

Prima spullen prima prijzen prima webshop

Gewoon prima. Goede snelle service voor een scherpe prijs! 👍

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van kantoorartikelen en computer- en printer supplies.