Goedkoop en snel.

Bestel voortaan altijd hier mijn kantoorbenodigdheden. Topper.

Geen enkel minpunt

Bestellen via de website ging makkelijk. Betaling eenvoudig en bestelling snel in huis. Producten zoals omschreven op de website. Kortom, niks op aan te merken dus. Als ik weer wat nodig heb, kom ik zeker weer terug!

Snel en correct geleverd

Producten snel en compleet geleverd. Digitale bevestiging en facturering correct.

Toffe en snelle service

Op tijd probleemloos ontvangen

Netjes en snel

Niets op aan te merken!

Website is duidelijk en er kan makkelijk besteld worden

Bestelling is op het juiste adres geleverd (hotel), zoals gewenst, maar de verpakking was compleet kapot. De inhoud was in orde.

Super service!

Vorige week foamboards besteld en 2 dagen later al bezorgd. Alleen was waarschijnlijk de bezorger er te hardhandig mee omgegaan, waardoor de hoeken ingedeukt waren. Meteen werd er een nieuw pakket verzonden. Ik heb alleen geen bericht van de service afdeling terug ontvangen, maar ik zag het via een pakbon in mijn mailbox. Alsnog super bedankt, goede service!! In het 2e pakket zit overigens ook wel een deuk, wat ook te zien is in 1 foamboard, maar 9 stuks zijn nog bruikbaar, dus wij zijn tevreden. Misschien wel een tip om aan de bezorgdienst te melden.

Keurig geregeld

Alles was prima in orde

Handige agenda

Mooie prijs voor een handige agenda

Super service!

Vrijdag om 11u besteld maandag door de dag al geleverd!

Snelle levering, goede kwaliteit!

De levering was super snel, geen problemen ondervonden met het bestellen en ontvangen!

Voor de 1e keer gekocht. Uitstekend

Prima, snelle levering

Supersnelle levering

Geen gedoe. Gewoon bestellen en direct in huis.

snel aflevareing

Zoals beloofd was de levering snel en ook keurig verpakt.

Enorm groot assortiment voor de laagste prijs.

Ik ben een zeer tevreden klant. Het is nog nooit voorgekomen dat ik voor een kantoorartikel naar een andere leverancier moest uitwijken. Daarnaast zijn de prijzen nergens zo laag, en worden de bestellingen altijd de volgende dag bezorgd. Tel dit bij elkaar op = helemaal Top!

Compleet aanbod, scherpe prijs met snelle levering.

Compleet aanbod, scherpe prijs met snelle levering.

Prima kwaliteit, vlotte bestelling, goede prijs, SUPER service

Mijn bestelling plaatste ik online, maar ik kwam er al snel achter dat ik een artikel vergeten bestellen had. Een kort telefoontje later stond dit artikel bij op de bestelling om samen geleverd te worden. De betaling kon eenvoudig via een betaallink in mijn email geregeld worden. Bij levering ging mijn bestelling echter verloren (verkeerde levering van DHL). Na een kort telefoontje met Gertjan van Goedkoopste Kantoorartikelen werd mij verzekerd dat ze het probleem gingen oplossen. De dag nadien ontving ik mijn bestelling al! Klein puntje voor aandacht: de website geeft niet altijd de juiste producten bij een zoekactie in de webwinkel, dus het was soms even zoeken

Snelle correcte service en levering

Afgelopen week 2x een bestelling geplaatst bij Goedkoopstekantoorartikelen.nl. De site is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en de afhandeling is top. De dag na bestelling hadden we de goederen al binnen. Kon niet beter. En dan ook nog de artikelen tegen een heel mooie prijs kunnen kopen.

Goedkoop en prima kwaliteit

Prima product voor een goedkope prijs. Voor herhaling vatbaar!

snel geleverd

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van kantoorartikelen en computer- en printer supplies.