Pluspunten
Prima producten, mooie aanbiedingen
Pluspunten
Leuke attenties in het pakje als dank voor de bestelling
Pluspunten
Super snelle service!
Pluspunten
positief geen opmerkingen
Verbeterpuntenvraag over in welke keune lijn ik zit. geen idee wat ik hier moet invullen. ben alleen geinteresseerd in styling producten, dus kan zijn dat ik hier verkeerd heb ingevuld
Pluspunten
Snelle en goede service en kwaliteit
Pluspunten
Bestelling gedaan , Super snel bezorgd ! Keurig en stevig verpakt! Lekker chocolaatje en pen cadeau gekregen, LIEF.
VerbeterpuntenZou het niet weten , heel tevreden !
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Eigenlijk alleen maar positief: kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en nog een leuke surprise in het pak.
Pluspunten
Altijd correct in afhandeling en bezorging
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
zie beoordeling
Pluspunten
Geweldige klantenservice, supersnelle levering en prima verpakt! Top houdt deze superservice in stand!
Pluspunten
- snelle levering - keuzemogelijkheden levering - duidelijke communicatie
Veldmaterstraat 180
7481 AD Haaksbergen