Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
snelle aflevering van de bestelde producten
Pluspunten
Overzichtelijke site alle producten zijn gemakkelijk terug te vinden
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, en zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenWebsite te moeilijk !
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntenbestellingen goed nakijken, er zou bij mijn bestelling als extra een waxgel zitten, maar zat er helaas niet bij.
Pluspunten
ben een tevreden klant!
Verbeterpuntenga zo door...
Pluspunten
Leuke acties. Als je een email stuurt krijg je heel snel een antwoord op je vraag. Snelle bezorging.
Pluspunten
Prima prijzen, supersnelle levering, producten zaten goed verpakt en zelfs een gratis extra product toegevoegd
Pluspunten
Heel goed!
Pluspunten
Scherpe prijs Goede website Snelle levering
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke website, producten van prima kwaliteit en scherp geprijsd, snelle levering en uitstekende service.
VerbeterpuntenDiverse keren een bestelling gedaan en deze waren tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. Laatste keer per abuis clay besteld ipv glue. De pot kon gewoon geretourneerd worden en ik had direct de juiste bestelling weer in huis. Er wordt met de klant meegedacht en snel gereageerd en actie ondernomen, kortom niets aan te merken op de service.
Pluspunten
snelle afhandeling van mijn bestellen en ruime keuzes in jullie keune assortiment.
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Super geholpen met het ruilen van een product door een bestellingsfout van mijn kant, snelle reactie en heel flexibel
Verbeterpuntengeen
Veldmaterstraat 180