Pluspunten
Betrouwbaar, zeer snelle levering en wordt met goede zorg ingepakt.
VerbeterpuntenZijn écht niet te vinden.
Pluspunten
Goede snelle service, altijd iets leuks extra bij je bestelling. Daarom al jaren vaste klant!
VerbeterpuntenGeen verbeteringen nodig, ga zo door!
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levertijd. Producten goed verpakt en een extraatje bij de bestelling; erg leuk! Ik kreeg ook snel antwoord na het stellen van een vraag.
Pluspunten
- Snel geleverd - Relatief goede prijs - Handige extraatjes bij bestellingen
Pluspunten
Snelle bevestiging van order. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van levering.
Pluspunten
Het pakket was compleet en er zat zelfs een extra mini in en een chocolaatje. Erg aardig.
VerbeterpuntenEr stond een naam van iemand anders op mijn bestelling. Gelukkig kwam de bestelling goed aan maar het zag er toch raar uit.
Pluspunten
Prima service, levering keurig op tijd. Betaling goed geregeld, kortom een prima webshop!
Pluspunten
Vorige keer een 3 pack blend clay gekocht, snelle service en super leuk verpakt. Zojuist 2x een 3 pack besteld, gratis verzending en hopelijk weer z'n goede levering. In dat geval verdient dit bedrijf echt een 10!
Pluspunten
produkten waren leuk verpakt met een extra'tje er bij
Pluspunten
Ik kocht mijn producten altijd bij de kapper, wat veel duurder is. Jullie zijn veel goedkoper wat top is! Overigens vond ik de levering snel en leuk dat er nog een chocolaatje in de doos zat. Overigens zal ik wel jullie betalingsverkeer wat betrouwbaarder laten ogen. Ik betaalde via Ideal, maar volgens mij kreeg ik ook een automatische melding, dat jullie niet als betrouwbaar zijn aangeduid. Verder klasse.
Verbeterpunten- Betrouwbaarheid is alles, werk hieraan.
Pluspunten
ik ben heel erg tevreden met de producten en ook met de afhandeling. Ik had op de nieuwe site besteld en dat ging toen nog niet en ik word meteen door jullie gebeld en heb de goede site gekregen is dit nu niet klantvriendelijk? vind ik wel. Jullie verdienen echt een dikke 10
Pluspunten
Snelle levering, heldere uitleg en updates
VerbeterpuntenKiezen wanneer het geleverd wordt?
Pluspunten
- Snelle levering - Goede prijs - Altijd verrassing bij de bestelling Nieuwe webshop heb ik nog niet gezien (geen oordeel dus)
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
ga zo door!
Verbeterpuntengeen
Veldmaterstraat 180