uitstekend

product zorgzaam verpakt, levering prima

Snel alles in huis

Geeft een goed gevoel om via internet daar een product te kopen. Beschrijving product is duidelijk je weet wat je koopt.

Correcte levering product

kwaliteitsproduct en goed passend.

goede service via online bestellen en retouren

Ik ben erg tevreden met de service en snelle afhandeling. zowel het bestellen en retourneren . (helaas was het product te klein)

Langzame levering

Woensdag besteld, pas zaterdag geleverd. Jammer.

Uiterst vriendelijk en ter zake kundig, filiaal A'dam

Heel prettig

Klacht snel opgelost

Een product versturen waar een duidelijk zichtbare vlek op het voorpand zit is geen reclame, maar fouten kan iedereen maken. Klacht werd snel opgepakt en opgelost. Complimenten

Op tijd, milieuvriendelijk & met aandacht

Mijn bestelling werd op tijd & milieuvriendelijk door een fietskoerier geleverd. Mijn bestelling was met aandacht verpakt, met een aardig handgeschreven kaartje erbij.

Perfecte adequate afhandeling bestelling

Uitstekende feedback.

Fijne webshop

Het pakje kwam netjes aan. Goed verpakt , echt met aandacht…. En een persoonlijk berichtje gaf me een goed gevoel. Dank je.

Top winkel

Super geregeld

Liefhebbers

Vriendelijke mensen die met je mee denken

Fijne winkel met de juiste merken en uitstekend advies.

Echt goede wandel- en trekking artikelen. Uitstekend assortiment (berg)wandelschoenen. Goed advies op maat. Goede service. We komen hier al jaren!!!

Top ervaring

Snelle levering goed verpakt met een vriendelijk bericht.

goede productinfo

snelle levering, goede productinfo. sympathiek dat producten uit de winkels komen en niet uit een mega warehouse.

Goede kwaliteit, snelle levering en betrouwbaar

Uitstekend product en snelle service

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle en zorgvuldige levering

Mijn bestelling kwam snel en zorgvuldig verpakt in huis. Het handgeschreven kaartje maakte het af.

Fantastisch!!!

Binnen een uur na bestellen is het pakketje verzonden!!! Volgende dag in huis, keurig verpakt met een leuke handgeschreven tekst op het meegestuurde kaartje!! Super!!!

Fijn dat jullie nog de ouderwetse Snosel verkopen. Veel beter dan al die rommel van o.a. Nik Wak

prima geholpen

Op zoek naar sneeuwklauwen, heb ik via Kathmandu de laatste klauwen gereserveerd. De medewerker was zo vriendelijk om twee extra setjes klaar te leggen voor mijn vrienden.

Fijn bedrijf

Ruim assortiment, gewoon goede spullen.

Blij met mijn nieuwe Tilley Airflo Broad Hat, netjes in ruime doos verzonden. En met een aardig begeleidend handgeschreven kaartje. Da's altijd leuk uitpakken!

Top service, goede verzendopties en een handgeschreven kaartje met een bedankje voor je bestelling.

Prettig, professionele adviezen

Koop al sinds een tijd de schoenen bij Kathmandu en ben altijd zeer tevreden. Bij het on-line bestellen blijf ik de handgeschreven boodschap ,als heel erg fijn ervaren.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht