Pluspunten
Snelle afhandeling van het feit dat ik 2x hetzelfde vest had besteld. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
Ontzettend goed aan de telefoon geholpen.
VerbeterpuntenIn de winkel/magazijn bleek meer beschikbaar dan op de webshop stond. Geluk voor mij maar zou voor Kathmandu zelf een verbeterpuntje kunnen zijn.
Pluspunten
Netjes verstuurd en verpakt
Pluspunten
supersnelle levering, perfect geregeld
Pluspunten
Vriendelijke mail, antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Het bedrijf weet veel van de producten.
Pluspunten
Snel geleverd, goed product
Pluspunten
makkelijke website, goede zoekfunctie
Verbeterpuntenweet ik niet
Gratis retourneren.
Pluspunten
snelle levertijd, grote maten te koop, levering bij Post.nl afleveringspunt
Verbeterpuntenachteraf betalen na ontvangst product
Pluspunten
Breed assortiment
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reacties en een duidelijk, efficient systeem.
VerbeterpuntenMijn bestelling bleek niet voorradig te zijn, terwijl ik het extra nagekeken had. Dat is jammer omdat ik anders een alternatief had gekozen, en nu heb ik niets gekocht bij Kathmandu.
Pluspunten
goede service
geen aanbiedingen plaatsen die niet op voorraad zijn niet vragen om beoordeling en in LATERE mail aangeven dat produkt helaas niet leverbaar is