Pluspunten
Winkel ligt dicht bij mijn woning. Ik had aanvankelijk klachten zoals hiernaast beschreven. Gelukkig werd ik na deze review door Kathmandu benaderd en werden de wandelstokken omgeruild door complete exemplaren inclusief productinformatie en accessoires. Bij ophalen was het personeel uitermate correct en werd e.e.a. uitgelegd en wederom excuses aangeboden. Uiteindelijk is alles dus netjes opgelost.
VerbeterpuntenBestelling duurde vrij lang: vrijdag besteld voor Amsterdam (product aanwezig in Utrecht), pas dinsdag beschikbaar.
De gebruiksaanwijzing voor de Leki wandelstokken was afwezig en het personeel kon ook geen aanwijzing geven (hoe verstel je de draagband), na aandringen werd met de winkel in Utrecht gebeld, die bevestigde dat de stokken zonder gebruiksaanwijzing geleverd werden (bij een vorige aankoop was dit niet het geval en sommige exemplaren - ander Leki model - in de winkel hadden wel een aangehecht label).
De stokken kwamen zonder rubber doppen (geen rubber wandeldop en zelfs geen plastic beschermingsdop), die moesten apart aangekocht worden. De meeste Leki exemplaren in de winkel (ander type) hadden echter wel doppen.
Ik had helaas vooruit betaald; als binnenlopende klant had ik dit product beslist niet gekocht.