Pluspunten

snelle levering.

Ik heb de Meindl pueblo Lady schoenen gekocht. De schoenen die ik hier kreeg waren heel anders dan de schoenen die op de site van jullie staan. Op de site zijn ze wit, met de schoentong die lang is. in de doos zaten zandkleurige met korte schoentong. Verder misschien het juiste onderhoudsmiddel voor de schoenen erbij vermelden.

Pluspunten

Super snelle service echt Top!

In geval van retourneren. Ben je verzendkosten en retourzending onkosten kwijt. Is 11 Euro zonder produkt. Bij omruilen twee keer verzendkosten en retourneer kosten... Meeste bedrijven nemen retourzending voor eigen rekening bij ruilen ben je in elk geval twee keer verzendkosten kwijt.

Pluspunten

Snelle levering van mooie spullen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alert en snel

n.v.t.

Pluspunten

zeer snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling, kunt bestelling goed volgen.

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak, ik ben zeer tevreden. Groot assortiment op het gebied van teva's voor kids.

Pluspunten

Super geregeld, snelle levering

Voor mij geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering is prima in orde. Mooie aanbieding

Communicatie rond levering mag beter/uitgebreider. Levertijd is vrij lang.

Pluspunten

Mooi assortiment. Klantgericht

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van bestelde artikel.

Nvt

Pluspunten

Vlekkeloze distributie en tijdige zending van het pakketje.

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten en goeie prijzen!

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt!

(Feedback invullen via mijn mobiele telefoon werkt niet)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Betaling was gelukkig binnen aantal dagen weer terug gestort. Producten waren goed ingepakt. Retour was na mijn klacht, op de winkel hun kosten.

Geen producten aanbieden met onvolledige beschrijving van wat je koopt. Twee matten besteld. Een aanbieding van de Exped downmat 7LW bleek na ontvangst te gaan om een ouder type (voor 2013) met groot ventiel. De ander was nog veel ouder (2009?) en op de zak stond downmat 7 pump DLX. Duidelijk magazijn opruiming van matten die al een tijd opgeslagen lagen. Exped zelf gaf aan dat de matten gelijk waren met die nieuwere, maar ik hoef geen matten die al een tijd opgeslagen liggen. Ook de pompzak die ik al had paste dus niet. De medewerker heeft aan de telefoon hier niks over gezegd. De medewerker in een andere vestiging gaf ook echt aan dat het de 7lw was. Ook aan het product nummer was niks van oudere matten af te leiden. Kijk goed bij een aanbieding bij dit bedrijf en vraag goed wat je precies gaat ontvangen. De website geeft gaf hier goed beeld. Ruilen tegen nieuwe matten was absoluut uitgesloten, ook al waren dit toch echt downmat 7lw matten volgens de medewerker.... Wees zo compleet, duidelijk en eerlijk over je aan te bieden producten. Dit is geen klant vriendelijkheid maar misleiding.

geen idee

Pluspunten

Goede service en advies

Na

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede services! Bij ontbreken van bijbehorende artikelen,, werden deze direct nagestuurd! Super!

Pluspunten

Goede en vlotte afhandeling van zaken. Vriendelijke benadering.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht