Pluspunten
Ik ben dik tevreden.
Pluspunten
Het klinkt overdreven, maar ik had een ruime keuze uit buitensportjassen tegen een aantrekkelijke prijs. Mijn uiteindelijke keuze werd binnen 24u op zaterdag geleverd! Model & kwaliteit is goed & staat goed. Ik heb niets te wensen over, waarom dan geen 10?!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Informatie op de site was duidelijk. Bericht ontvangen dat product geleverd zou worden. Geen onnodig grote doos gebruikt bij verzenden.
VerbeterpuntenWillen jullie eens nadenken over verzenden van pakketten. Dit product had in een envelop via de postbode in de brievenbus bezorgd kunnen worden. Later van het bedrijf begrepen waarom ze de keuze maken voor pakketpost, ik heb daar alle begrip voor. Ze denken goed na over de beste oplossing voor de klant.
Hartelijk dank voor de review en de positieve beoordeling. Kathmandu heeft in het verleden bestellingen met de post verstuurd en heeft hier helaas slechte ervaringen mee. De enveloppen verdwenen in de PostNL distributie en de inhoud raakte weleens beschadigd. Om deze reden heeft Kathmandu er voor gekozen om alle bestellingen te verpakken in doosjes en te versturen met de PostNL pakketservice, zodat de bestellingen traceerbaar zijn en in goede staat worden geleverd. Met vriendelijke groet, Team Kathmandu
Pluspunten
Gewoon geweldig
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten nodig
Pluspunten
Mooie aanbieding
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenIets snellere levering
Pluspunten
Snelle levering, keurig verstuurd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering, na telefonisch contact met een zeer vriendelijke werknemer.
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Je kan alles volgen via de "track en trace". Heel tevreden over bestelling en levering !
Pluspunten
Goede website. In winkel amsterdam fijn geholpen.
VerbeterpuntenBij retourzending moet de klant zelf de kosten betalen dat is niet meer van deze tijd dit hoort bij een goede service van het bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenVoor mij geen is al goed
Pluspunten
snelle, correcte levering
Verbeterpuntenschoenen bleken meerdere keren gepast en geruild (zichtbaar aam zolen) zelfs originele schoenendoos ontbrak: komt bijzonder slordig over
Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Het spijt ons te vernemen dat u een slechte ervaring heeft gehad met de Kathmandu webshop. De Kathmandu webwinkel levert uit de voorraad van de fysieke winkels. De aangeschafte sandalen waren afgeprijsd en kunnen inderdaad gepast zijn. Desondanks had u de levering niet als slordig mogen ervaren. Onze excuses.