heel duidelijk en snel

Alles heel duidelijk en binnen no time geregeld.

Overzichtelijke site, duidelijke prijzen en eenvoudig te boeken

Overzichtelijke site, duidelijke prijzen en eenvoudig te boeken. Bovendien hebben wij al vaker in het Easyhotel overnacht en dat is een prima prijs-kwaliteit verhouding.

het hele proces was uitstekend

uitstekend

Makkelijke keuze en reservering

Prima overzicht van allerlei hotels. Daardoor eenvoudig te kiezen.

Mooie aanbiedingen met toppie prijzen. En reservering verliep spoedig en vlekkeloos. De eerste keer geboekt bij hotels.nl,maar zeker niet de laatste keer. Zeer tevreden.

Top die leuke deals!

Kwam per toeval de deals tegen van hotels. Wat leuk dat je direct kunt zoeken en boeken. Top website

Mooie aanbieding met makkelijk zoeken!

Altijd mooie aanbiedingen!

Onduidelijkheid over reserveringskosten

De prijs op de website is niet inclusief de city tax en de reserveringskosten. Die ben je bij het annuleren hoe dan ook kwijt. Nee, doe mij Booking.com maar, dat is veel transparanter.

Zeer duidelijk uitleg en praktisch

zeer goed

Waren snel klaar met reserveren

Snel en duidelijk

Zeer snel en overzichtelijk

Prettig

altijd goede hotels

Wij hebben nog nooit een slechte ervaring gehad met Hotels.nl

Netjes, snel en overzichtelijk

Website is duidelijk, werk vlot......reservering is zo gemaakt

Overzichtelijk en goede selectiecriteria

Op zoek gegaan naar aanbieding van goed hotel met wellness. Snel gevonden en geboekt.

maakelijk

vriendelijk site

On-line , makkelijk en overzichtelijk , zo gepiept !

On--line is makkelijk en overzichtelijk met de nodige informatie van gewenst hotel.

Het ging allemaal heel gemakkelijk en snel en overzichterlijk

Het ging allemaal heel gemakkelijk en snel.

Onprofessioneel

Hoezo apart servicekosten betalen aan u? Erg omslachtig op deze manier! Bovendien niet voor de definitieve betaling duidelijk vermeld. Dit is een zakelijke reservering, wie betaalt deze servicekosten nu? Deze zijn niet te betalen met mijn zakelijke Mastercard dus draai ik hier nu privé voor op! Boek al jaren via booking.com en dacht dat dit een aardig alternatief was, helaas een gemiste kans voor zakelijke gebruikers Mvg Bertil Steen

Goeie deals, vlotte afhandeling

Goeie deals, vlotte afhandeling

Snel en goed

Ik vind wat ik zoek

Ook hotels die ik op andere sites niet kan vinden beschikbaar. Bij voorbaat kan ik slapen alleen, vol of half pension kiezen.

Boeken gaat wel heel snel

Boeken gaat erg snel en mooie aanbiedingen

Super makkelijk

Makkelijk te boeken. Ook fijn de uitgebreide informatie waardoor je gelijk weet waar je aan toe bent.

Overzichtelijke site

Makkelijk zoeken, leuke aanbiedingen

Voordelig en snel te boeken

Boek altijd via hotels.nl en altijd naar volle tevredenheid

Osloweg 53 G

9723BH Groningen