Pluspunten
Gratis annuleren. Betalen in hotel Zeer overzichtelijke website. Eenvoudige en snelle afhandeling.
Pluspunten
Snel geregeld, betalen in hotel, geen extra kosten, toch fijn!
Pluspunten
Het boeken via internet gaat snel en is overzichtelijk. Altijd leuke aanbiedingen en een pluspunt is dat je kan betalen bij aankomst in het hotel.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Super in 3 minuten was alles geregeld
Pluspunten
Goed overzicht en geen extra kosten zoals reservering!
Pluspunten
Duidelijk en toch compacte beschrijving. Er kan met de I-deal betaalt worden. Heel fijn.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
zij altijd zeer tevreden met Hotels.nl boeking service is alijd 100%.Hebben nooit problemen met onze boeking bij de hotels die wij via Hotels.nl reserveren.Grote klasse houen zo.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving hotels. Scherpe aanbiedingen. Geen reserveringskosten betalen is een reden om hier te reserveren.
VerbeterpuntenPrijzen inclusief belastingen weergeven
Pluspunten
Duidelijk aanbod. Betaalbare aanbiedingen, zodat je nog eens vaker wat kan boeken. Coulante afhandeling van annulering bij sterfgeval, ondanks late annulering geen kosten in rekening gebracht. Duidelijke communicatie! Goeie website
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Perfect. Heel mooie en duidelijke site. Heldere prijzen en mooie aanbiedingen.
VerbeterpuntenAls men de continuiteit van de huidige kwaliteit handhaaft, is er geen betere hotelsite.
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Begrijpelijke site
VerbeterpuntenAanbieding komt niet overeen met de werkelijke prijs. Aanbod is Euro 41,21 incl belastingen. Prijs komt uit op Euro 47,55
Hallo Frans, bedankt voor uw review en de aanvullende informatie via e-mail! Een transparant prijsbeleid is voor ons heel belangrijk en we zullen uw bevindingen meenemen in het vernieuwen van onze website. In dit geval ging het om een vanaf-prijs die wel boekbaar was, maar het was inderdaad niet duidelijk genoeg voor welke datum de prijs van toepassing was.
Pluspunten
Eenvoudig hotels te boeken vlot en duidelijk, keurige site
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten alles duidelijk en helder
Pluspunten
Geen boekingskosten. Interessante aanbiedingen van niveau.
VerbeterpuntenPer geboekte dag elk punt uit de aanbieding vermelden + de prijs per dag. Mits de gehele aanbieding bijvoorbeeld al 3 dagen vermeldt, dan prijs gehele arrangement inclusief. Anders aan balie hotel misverstanden en vergissingen met eigen aanbiedingen hotel.
Pluspunten
geen boekingskosten - gratis anuleren
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
N.a.v. een negatieve review over een niet nagekomen "laagste prijs garantie" heeft Hotels.nl opnieuw contact met ons opgenomen en het probleem alsnog opgelost + een nette compensatie aangeboden.
VerbeterpuntenHopelijk gaat het de volgende keer vanaf het begin al wat soepeler.
Pluspunten
Zeer tevreden tot nu toe
Pluspunten
Ligging dicht bij gezellige centrum en eetgelegenheden, gratis parkeren bij het hotel. Kamers- faciliteiten en interieur mooi en schoon. Vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Ontbijt heerlijk! Wij komen weer terug! :-)
VerbeterpuntenRestaurant ietsje aan de kleine kant, bij drukte gauw vol.