Pluspunten
Prima!!
Pluspunten
Hoewel eenvoudige bestelling: niets op aan te merken.
Pluspunten
Manco perfect opgelost mijn complementen
Inmiddels toegestuurd, helaas was er een langere levertijd dan dat we u in eerste instantie hadden bericht. Als dank voor uw geduld is u nog een extra flacon toegestuurd, hopelijk kunnen we het daar mee goed maken. Vr.Gr. OnderhoudsproductenOnline.nl Ronald
Pluspunten
Prima,snel,vriendelijk behulpzaam, goede producten.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levering, goede prijs
Pluspunten
hele fijne website om te bestellen. snel en overzichtelijk. ook goed en netjes geholpen aan de telefoon bij vragen.
jullie niet niet bereikbaar. als ik bel neemt niemand op. als ik vraag om terug te bellen wordt er niet terug gebeld. de informatie op de site vermeld klopt niet met wat er op de producten staat. ik vermoed wel dat ik het goede product heb ontvangen, maar ik weet het nog steeds niet zeker.
Pluspunten
duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle bezorging van produkten.
Pluspunten
Snelle verzending, perfect
Pluspunten
Prima, duidelijke website
Pluspunten
Op dit moment geen.
VerbeterpuntenU hebt me zonder te informeren 2 verkeerde flessen toegestuurd: Calciumzeep SPECIAAL inplaats van Calciumzeep EXTRA. Mijn bestelling Extra is op de afleveringsbon met te hand gewijzigd. Zo ga je niet met (online)klanten om.Graag tekst en uitleg! - Naar aanleiding van dit berichtje het ik duidelijk uitleg gekregen. En de mededeling dat de website zou worden aangepast. Wat mij betreft een correcte afhandeling van de bestelling.
Best mevrouw Bol, bedankt voor uw reactie. Prostone heeft de Calciumzeep EXTRA vervangen voor de Calciumzeep SPECIAAL. De ingrediënten en werking zijn exact gelijk gebleven, alleen de naam is veranderd. Vandaar ook de vermelding op de pakbon. Ik zal u per mail nog even het telefoonnummer van Prostone toesturen zodat zij u dit ook kunnen bevestigen als u dat wenst. We gaan dankzij u nu op de website deze info ook plaatsen. Hopelijk krijgen wij alsnog onze voldoende. Gr. OnderhoudsproductenOnline
Pluspunten
supersnelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. De producten waren ons al bekend.
Pluspunten
Supersnelle levering. Volgende dag producten al in huis.
VerbeterpuntenOp mijn account bleef de order op in behandeling staan.
Vlieter 9
8321 WJ Urk