Pluspunten
Ontzettend snelle levering
Pluspunten
Goed produkt
Pluspunten
Super snelle levering en makkelijk te bestellen.
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling op de site
VerbeterpuntenDe kortingscode werkte niet. Ik heb daar een mail over gestuurd maar nooit meer iets gehoord.
Beste heer Rob, Hartelijk dank voor uw beoordeling, u helpt ons hier namelijk echt mee. Zonder uw beoordeling hadden wij niet zo snel ontdekt dat er een foutje was met de kortingscode. Onze oprechte excuses daarvoor. Uw mail heb ik helaas niet terug kunnen vinden. Graag maken wij het met u goed in de vorm van een credit of nieuwe kortingscoupon voor een toekomstige bestelling. U kunt uw voorkeur mailen naar [email protected]. Vr. groet, OnderhoudsproductenOnline.nl R
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
net een schoonmaaksessie achter de rug helemaal blij de badkamer ziet er weer fantastisch uit !!!
Pluspunten
snelle, correcte levering.
Pluspunten
Snel bezorgd En goede spullen
Pluspunten
levering, makkelijk en toegankelijke website
Verbeterpuntengeen bezorgkosten rekenen. In verhouding tot product erg veel. Verder de verkoopprijs van producten aantrekkelijker maken 2 voor de prijs van 1 o.i.d.
Pluspunten
Goede service! Nadat de betaling via internet (buiten hun schuld) niet verliep zoals gepland, kreeg ik keurig een mail dat de bestelde spullen toch zijn verzonden en ik kon betalen na ontvangst van de artikelen (die ik keurig een dag later heb ontvangen). Ook heb ik een goed advies gekregen over welke schoonmaakmiddelen ik het beste kon gebruiken voor onze vloer.
VerbeterpuntenDe grens voor gratis verzending ligt wat aan de hoge kant. De schoonmaakmiddelen zijn over het algemeen al aardig aan de prijs, en dan zijn de verzendkosten van meer dan 5 euro wel een beetje zuur.
Vlieter 9
8321 WJ Urk