Pluspunten
zeer correcte mededeling.
Pluspunten
Service breed assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle reactie op een vraag van mij, kreeg zelfs 's avonds laat een reactie! Toen direct mijn bestelling geplaatst. De levering was volgens afspraak en goed verpakt. Kortom; met een extra zomerkorting, een snelle levertijd en het nakomen van de afspraken geef ik een zeer goede beoordeling voor dit bedrijf. Graag tot een volgende bestelling. Chapeau!
Pluspunten
Blij met de snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Snelle levering, goede beteikbaarheid, prima service.
VerbeterpuntenUp-to-date houden van afbeeldingen: ontvangen verpakking kwam niet overeen met afbeelding bij bestelling. Na contact snel duidelijkheid; geen probleem.
?
Beste mevrouw Franken, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen. Helaas geeft u een onvoldoende voor Kwaliteit en Snelheid/Levertijd. Voor wat betreft de kwaliteit zou ik graag uw nadere toelichting ontvangen zodat we weten wat te verbeteren. De levering was in uw geval binnen 48 uur, daarbij was de verwerking van een handmatige betaling inbegrepen. Mogen we u vriendelijk vragen het cijfer hiervoor te herzien? Vriendelijke groet, Ronald va
Pluspunten
Snelle reactie en snelle beschikbaarheid van bestelde produkten! Keurig voor elkaar!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestelling werd vlot bezorgd. Netjes op de hoogte gehouden via mail.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Vlieter 9