Pluspunten
Duidelijke site en uitleg over producten
VerbeterpuntenMisschien iets sneller leveren,wil je met de markt mee is het vaak coor 8 uur besteld volgende dag in huis.nu met twee dagen thuis.
Pluspunten
Alles uitgevoerd conform afspraak.
Pluspunten
Levering volgens beschrijving/prognose op de website, dus correct en snel.
VerbeterpuntenTrack n trace die "meeloopt" met de levering
Pluspunten
service geboden door moeite te nemen om het product bij mijn ouders langs te brengen (woonachtig in Urk)
VerbeterpuntenOp de website staat nu alleen een vast telefoonnummer vermeld zonder mogelijkheid om voice mail bericht in te spreken. Voor klanten is het handig als deze mogelijkheid er wel is. Of 06 als extra optie.
Pluspunten
betrouwbaar, goede snelle verzending
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Prima website met uiteenlopende producten. Goed gespreid portfolio
VerbeterpuntenZEER SLECHTE snelheid en levertijd waardoor afspraken niet correct worden nagekomen en de betrouwbaarheid te wensen over laat
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Keurige goede levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site, goede kennis van de producten
VerbeterpuntenMisschien wat vaker een actie bij meerdere bestellingen?
Pluspunten
Heel prettig contact.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Ruim assortiment Prettige en duidelijke website
Totaal geen enkele reactie op mail verkeer!!!!!
Pluspunten
snelle en nette levering ,goed verpakt!
Verbeterpuntengeen
Vlieter 9