Pluspunten
Veel kennis over de producten die ze verkopen
Pluspunten
Wy zyn echt super goed geholpen, mijn vrouw had vorig jaar nieuwe schoenen by een andere winkel, de pasvorm was eigenlijk totaal niet goed, nu by snowcountry kregen we eerst te horen, ik wil eigenlijk dat je nu die schoenen nog niet koopt maar denk er eerst even goed overna, uiteindelijk heeft ze ze wel gekocht, wy komen hier zeker nog terug al is het voor de vers gezette koffie
Super bedankt jullie! Hoop dat jullie een topweekend hebben gehad! Bevielen de schoenen Sandra?
Pluspunten
* productkennis * snelheid * behulpzaamheid * ...
Thnx Kurt!
Pluspunten
Correct, stipt en kwaliteitsvol
Dank je Kevin
Pluspunten
Super service! Denken met je mee en leveren geheel op tijd. Duidelijke informatie verstrekking en hulp bij elke vraag die je maar kan hebben over het product.
Was leuk je te spreken, je hebt veel opgestoken in korte tijd!
Pluspunten
Deskundige/betrokken hulp. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Volgende keer wel een bakkie komen doen jullie!
Pluspunten
Goede service, ze nemen echt de tijd voor je in de winkel. Eerlijk advies, altijd vanuit het oogpunt van de klant. Passie voor skien!
VerbeterpuntenOp de website kan je de informatie beter bundelen, waardoor het voor de klant makkelijker is een aankoop te doen. Openingstijden van de winkel verruimen.
We zoeken nog een logistiek brein
Pluspunten
snelle levering in zwitserland. BTW automatisch afgetrokken. en voor lawine rugzakken was dit het grootste aanbod. en ook nog goedkoper dan de duitse sites die ik bekeken heb.
Goed om te horen Merel,
Volgende keer beter Thomas, hoop dat je alsnog geslaagd bent
Positive
I bought pair of skis with bindings from these guys while ago. Best prices and service you can get on internet.
Thank you Daniel!
Positive
Very fast delivery service. I was pleased to receive my order well before expected and in plenty of time for Christmas. Well packaged also.
Great to hear!
Pluspunten
Prima website, zeer snelle levering. TOP
Top bedankt!
Pluspunten
Supervriendelijk en snel!
Pluspunten
Super snelle levering. Erg tevreden over de kwaliteit van de wandelschoenen.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke statusupdates over verzending
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering (indien voorradig) alles goed verpakt. Top!
Pluspunten
Pluspunten
Na contact via telefoon en bezoek aan de winkel zeer tevreden over kwaliteit van de montage en service bij installatie van quiver killer inserts. Zeer professioneel!
VerbeterpuntenInformatie over de service voor installatie van quiver killer inserts niet duidelijk op de website.
Pluspunten
Goede info vooraf, snelle montage en levering (afhalen) ski's. Prettig dat er ook een fysiek bezoekadres is. Scherpe prijs.
VerbeterpuntenBij aflevering info geven over afstelling ski's (wellicht strakker of juist minder strak), in hoeverre de nieuwe ski's nog gewaxt moeten worden, wax advies geven.
Pluspunten
Hele goede service. Doen hun uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk af te handelen
Pluspunten
Ja chill een schep gekocht voor als er iemand onder een lawine komt. Wat op dit moment veroorzaakt kan worden door de sneeuwkanonnen die dag en nacht opereren. Misschien kan ik 'm gebruiken om skiërs te slaan of om een gat te graven naar Nieuw Zeeland.
Pluspunten
Geweldig assortiment, want niet in de standaard wintersportzaak te krijgen is. Goed advies, zowel via de mail, telefonisch als persoonlijk op de zaak. En de service is onovertroffen. Erg tevreden!
VerbeterpuntenEnige minpunt ligt bij de bezorgdienst DPD. Als je niet thuis bent, brengen ze het naar een pick-up point. In mijn geval middenin de stad en slecht bereikbaar met de auto. Niet handig met grote spullen.
Pluspunten
Ervaren freeriders met passie voor de sport en dus ook producten. Kwalitatief assortiment Goed en duidelijk advies zowel on-als offline Eerlijke prijzen Klanten service Flexibiliteit
VerbeterpuntenBlijf je onderscheiden door echt in contact te komen en te blijven met doelgroep/klanten dan komt de kracht van jullie passie en kennis over sport en producten nog meer bovendrijven. Blijf assortiment ontwikkelen Samenwerken en verbinden
Pluspunten
Klantgerichtheid door: de tijd nemen voor klanten, goed advies te geven over de spullen die verkocht worden, goed bereikbaar via tel mail en site.
VerbeterpuntenReclame maken in wintersportgebieden. Promotiemateriaal met naam/reclame van het bedrijf erop.