Pluspunten

Er goed geholpen. Ik kwam voor een ander paar snowboardschoenen in eerste instantie via internet bij hun terecht. Door uitstekend advies heb ik een paar Flow schoenen gekocht ipv Burton. Ondanks sluitingstijd namen ze alle tijd en kreeg ik nog een mooie korting gezien het einde van het seizoen. Ik kom hier zeker terug!

Misschien een iets uitgebreider aanbod qua kleding maar is moeilijk te zeggen gezien ik aan het einde van het wintersportseizoen kwam.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Last minute bestelling! Zeer snelle afhandeling via Paypal en kon de bestelling direct op locatie komen ophalen. Daarnaast de zeer vriendelijke service en ook nog de follow up maakten het voor mij een zeer goede ervaring. De know how bij deze gasten zit ook goed! Niet alleen uit eigen ervaring, maar ook van horen zeggen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Goede kennis van zaken en objectief advies. Nemen de tijd om de werking, voor en/of nadelen van producten uit te leggen. 'Verkopen geen onzin'' en smeren je niets aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom Snowcountry krijgt van ons een dikke 10! Zelfs de beoordeling is kort en krachtig in te vullen. Prima online webshop en de winkel zelf is klein maar fijn. In drie letters: TOP

Wellicht aansluiten bij bv de Thuiswinkel Waarborg. Want dit geeft toch de betrouwbaarheid aan van een webwinkel. Onbekend is niet onbemind, maar vertrouwen is goed maar controle en zekerheid is beter in dit digitale tijdperk met oplichtingspraktijken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een nieuwe goggle aangeschaft. Even langskomen om m'n nieuwe aanwinst goed te laten aansluiten op mijn helm is geen enkel probleem. Alles geprobeerd en uiteindelijk vertrokken met een mooie Scott LCG voorzien van 3 lenzen om alle omstandigheden aan te kunnen. Nu twee weken gebruikt en alle omstandigheden, van bluebird tot halve meter vers, gehad. Vind het echt top om te kunnen passen en gebruik te maken van de aanwezige kennis. Mannen bedankt weer!

Pluspunten

Goede service, uitstekende kennis en zeer behulpzaam.

Pluspunten

Prima service en informatie voorziening

geen

Pluspunten

Bijzonder vlotte communicatie en scherpe prijzen! Top.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

top service: snelle levering, goed communicatie en servicegericht correctie van leverfout. Zeer positief ervaring.

evt. verbeteren van controle of de goede product wordt opgestuurd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitverkocht? Ze regelen het toch... Persoonlijk contact; een van de weinige webshops die je even bellen om de status door te geven of om vragen te stellen.

...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke en correcte informatie op de website over het product. Snelle levering en artikel tip top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site!

Geen!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte service. Nog een telefoontje ter controle na de bestelling met vakkundig advies. Helemaal tevreden over de service.

Pluspunten

Ik heb telefonisch contact gehad vooraf aan de aanschaf van de goggle. Ik kreeg een eerlijk en deskundig advies.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na een verkeerde bestelling van mijn kant, een prettig overleg en snelle levering helemaal blij met mijn nieuwe snowboots! Thanks!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Beter berijdbaar op internet bij toeval kwam bij jullie want anders had ik wel vaker wat bij jullie besteld want ik loop de vierdaagse van Nijmegen en heb geregeld wat nodig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen. Ik had iets besteld wat niet meer op voorraad was en ze belden me direct om wat te regelen, ander product uitgezocht en de meerprijs namen ze voor eigen rekening. Top service!

Geen, houden zo!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima service Vriendelijk geholpen Bindingen vakkundig gemonteerd ( Op mijn eigen ski)

Pluspunten

Ik had een nieuwe skibril nodig, en Snowcountry heeft een ongekend breed assortiment. Ik heb mijn skibril laat in de middag besteld, en had 'm de volgende middag thuis.Ik heb nog gebeld met een vraag over de pasvorm, en had heel snel iemand aan de telefoon, met een goed advies.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

-Goed advies -Ruim de tijd voor advies -Goede producten

-Groter naambord op het pand

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat de door mij gevraagde ski niet bij Snowcountry op voorraad was hebben zij snel gezorgd voor het model van seizoen 2016. Klasse!

Ik wenste de ski's op te halen. Bij aankomst op het afgesproken tijdstip was er niemand aanwezig. Toevallig kwam een van de twee na 5 minuten. Nadat er wat mail verkeer was geweest over het type binding bleek bij aflevering de verkeerde binding gemonteerd te zijn. De verkoper vond dit eigenlijk ook al gek. Uiteindelijk is de binding vervangen door de juiste. Dit had voorkomen kunnen worden door mij even te bellen. Door privésituatie van de verkoper was de sfeer niet okay.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vlotte services

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede info aan telefoon, snelle levering

geen

Astronaut 10