Pluspunten

Super snel antwoord op gestelde vragen via mail. Goed advies!!!! Mega service!!!

Eigenlijk geen. Ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- servicegericht - veel kennis van zaken - goede prijs / kwaliteitverhouding - uitgebreid assortiment

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden, prijs, duidelijke en overzichtelijke site

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, keurig en zeer vriendelijk

Vooral op de zelfde manier doorgaan. Snel en service gericht mail beantwoorden. Klasse!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- goede prijs - korte levertijd - gratis verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid levering

ik snap dat je de lensen kan configuren ,plus(maatwerk) maar het zou wel zo netjes zijn als de beschermfolie er nog op zat, zoals bij de andere lens

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Laagdrempelig, supersnel, zeer service gericht en no nonsens aanpak. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding mede door de 'No Questions Asked' return policy. Freeriders voor freeriders. Highly recommendable.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goeie producten aan een scherpe prijs. Snelle verzending en communicatie. Ik had de express post geselecteerd als verzendingsmethode. Helaas had UPS het pakket vergeten meenemen uit hun verzamelpunt. Nu ja, **** happens en snowcountry heeft het zeer professioneel opgelost. Dag na was het toegekomen. Het geld voor de verzending is zelf terug gecrediteerd. Prima dus!

Misschien andere pakjesdienst? :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ook bij vragen wordt er snel gereageerd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer behulpzaam en steeds snelle respons (van mijn naamgenoot) ! Het ruime assortiment is ook zeker top!

Doe zo verder :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment, duidelijke site en snelle, gratis levering!

Erg jammer dat je niet gratis een artikel kan terugsturen om hem te ruilen voor een andere maat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De bestelde snowboots werden de volgende dag meteen verzonden en de daarop volgende werkdag afgeleverd. Prima.

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk site, snel en goed geleverd. Mooi spul!

Iets meer informatie bij producten of vergelijken met gelijke producten die net iets duurder/goedkoper zijn op specificaties( scheppen sondes , piepers)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed advies, goede website, snelle levering Kundige eigenaren!

Hou prijzen scherp (scherper dan concurrentie!)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben langs gegaan in terschuur om de spullen te zien en te voelen. Verkopers hebben gedegen kennis en zijn vriendelijk, open en een gemoedelijke sfeer. Ze geven goed advies en komen betrouwbaar over met hart voor de klant.

Vooral zo door blijven gaan. Kwaliteit voorop stellen en service zijn goed en dat zo houden is vermoed ik, het belangrijkste.

Pluspunten

Snelle bezorging, snelle reactie via mail mbt vragen beantwoorden, vriendelijke mensen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie snowboots, snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Pluspunten

Ski's opgehaald, want had ze snel nodig. Alles top geregeld! Goede gasten met de juiste kennis, nuttig advies, aanrader!

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurige snelle levering en netjes antwoord op vragen gehad.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Persoonlijke benadering en goede tips

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Thijs en Dennis hebben een geweldige kennis van hun producten en van de sport. Ze geven daardoor heel goed advies. Je merkt dat ze met passie hun bedrijf voeren, ga zo door! Ik ben vaste klant geworden en zal het tegen iedereen vertellen dat jullie zo'n goede shop hebben :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijke service, werd meteen gebeld over maten etc. Snelle levering

moest de bindingen toch nog iets afstellen voor mijn schoenen. Maar vond dit geen probleem

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort