Pluspunten

Keurig geregeld

Pluspunten

Super uitgebreid assortiment voor freeriders en tourskiers. Mogelijkheid tot zelf samenstellen van sets, zoals ski's+bindingen of 3-eenheid. Snelle en gratis levering. Speciale verzoekjes worden meer dan gehonoreerd.

Helemaal niets op aan te merken!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Rapide et efficace

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je suis très satisfait du matériel et je recomanderais si besoin

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Très bon service, livré très rapidement, marchandise nickel et bien emballé Commandé le dimanche soir, arrivé le mardi midi. Excellent site!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik vind jullie service fantastisch, er werd heel veel moeite gedaan om er voor te zorgen dat mijn backpack gerepareerd werd, tot twee keer toe! Daarbij kreeg ik zelfs de verzendkosten vergoed en er werd heel goed meegedacht.

De reden dat m'n backpack twee keer gerepareerd moest worden, was omdat The North Face een foutje had gemaakt. Geen idee of jullie hier iets aan hadden kunnen doen, maar misschien iets om in de gaten te houden?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Service parfait! Réponse aux mails rapide avec de vrais réponses et pas des messages automatiques. Montage des fixations très bien effectué et suivant mes recommandations. Et l'envoi de stop ski en plus. Je recommande!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super Speedy Service from Snowcountry.

Keep up the great work, and remember sportspeople love a sale!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Commande expédiée rapidement et reçue sans problème. Prix compétitifs et service sans reproche, ça roule pour l'essentiel

le carton était déchiré à l'arrivée, aucun bobo sur le matos, il faudrait peut-être faire un petit effort sur l'emballage des skis, on sait jamais !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Site clair et précis. Bon rapport qualité/prix. Paiement paypal donc sécurisé et rapide. Bon suivi des commandes. Livraison rapide.

Envoyer de temps en temps des coupons réductions. Faire le site en multi-langues(Français + Anglais)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Une livraison dans les délais, très rapide un emballage bien adapté au produit (sac à dos Mammut + bouteille air comprimé snowpulse). Un sevice client à l'écoute

continuez comme ça ;)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

RESPONSIVENESS, PRICE

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

produit tres bien emballe et livre tres vite

Les fixations Sparks compatible avec la planche n'etaient pas disponible et j'ai du commander sur un autre site. Dommage

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon goed! Geen verrassingen, snowcountry doet wat ze zegt. Snelle levering, nette prijs, deugdelijk verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle service en verzending! Produkt met een prima prijs.

Mogelijk moeten vragen of de lengte van de ski's wel de correcte waren, dit gezien lengte en gewicht van koper.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Friendly stuff and quick deliver! Would recomend it to a friend.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

levering met een dag. Zorgvuldig verpakt.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service en reactie. Erg prettig dat er een mogelijkheid was de skischoenen te passen.

Nog niet, blijf zo door gan dus!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na een minder plezierige ervaring in de vorm wintersportongeval heeft Snowcountry op een erg menselijke manier gereageerd in de afhandeling van de schade. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super webshop waar je altijd welkom bent met vragen en meteen geholpen wordt. Op het laatste moment voor een tripje iets nodig? Even contact opnemen en de kans is groot dat het de volgende dag bij je in huis is. Geweldige service, bedankt Snowcountry!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De lawinepiep is persoonlijk bij mij thuis gebracht waardoor ik mooi op tijd deze in huis had en mee kon nemen voor mijn weekendje toerskien in de Alpen. Top service! Complimenten!

Ik had een lawinepieper besteld online, helaas was net de voorraad op en moest ik er langer op wachten, maar na een telefoontje werd het opgelost. Het zou mooi zijn geweest als online de voorraad goed inzichtelijk is. Misschien is dat al, maar in mijn geval ging er toch iets mis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vlotte communicatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, correct, perfect verpakt, responsief voor (vele) wijzigingen (zelfs nadat bestellingen al waren geplaatst), mooi aanbod

Near perfect, nog beter zou zijn om vlak naast ons te komen huizen ;-)

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort