Pluspunten

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima contact gehad, we gaan elkaar vast nog wel eens ergens tegenkomen. Als jullie volgend jaar mensen nodig hebben voor de snowboardtests dan hou ik mee aanbevolen.

Dacht dat het boardje nog een service zou krijgen?

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle nette levering

Geen bericht gehad bij verzending

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Met Pasen 2014 op Free Ride tour gegaan. Op laatste moment ski's besteld. Vakkundig geadviseerd door Thijs van Snouwcountry. Hij luisterde goed naar mijn wensen voor de ski's ik wilde aanschaffen. Skins op maat gemaat en een zeer snelle levertijd zodat ik op tijd weg kon. Prijs en kwaliteit staan hier in een zeer goede balans. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ben zeer positief over de webshop/winkel. Duidelijk, helder en professioneel advies en kon probleemloos de skis afhalen. Mijn volgende bestellingen gaan hier ook naar toe.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed en duidelijk contact gehad over de producten, na mijn bestelling had ik mijn airbag binnen 24 uur in huis!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed assortiment en snelle levering.

N.v t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super snel en goed spul. Ook retour zending super snel. en betaling ook.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na een miscommunicatie over de prijs, zeer snel geschakeld en opgelost. Ondernemen is incasseren, maar dit werkt juist op soc media en mond tot mond op zijn best!!

Als er een aktie aankomt, dit goed communiceren met alle collega`s. Geef klanten dan ook de tip=> "kijk ff over 2 dgn op onze site, dan profiteer je van een aankomende aktie"!! Dan heb je geen scheve gezichten nadien. Dit wort op prijs gesteld

Mag altijd goedkoper ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk, alles zit er bij en werkt gelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zorgvuldige montage van mijn Fritschi Diamir Vipec's. Mijn Dynafit FT12's werden even op mijn andere ski's gemonteerd, kostenloze service. De klant is koning. Top dus.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Foutje gemaakt met inpakken (verkeerde sonde), maar snel en goed opgelost.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- snelle levertijd; - ruim aanbod; - goede prijs / kwaliteitverhouding;

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Great service and in particular, very quick response time to any customer queries.

None that I can think of just yet..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle service, goede producktinfo, kompleet assortiment

misschien meer keuze merken skis

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

-goede, overzichtelijke website -ruim aanbod -behulpzame klantendienst -snelle levering (ook buiten NL)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snowcountry were able to deliver my new pair of skis to an unmatched price and I certainly did my homework to find the retailer with the most favorable prices. When I called the shop the employees showed great insight and although I had a clear preference already, they talked me into revising and together we settled on a option I had not previously considered. I am very happy they were so knowledgeable, otherwise I would not have enjoyed discussing with them. They were also very honest, so when I specifically asked for a certain type of skins, they suggested another alternative (from BD) which was less expensive but at least as good. I have already taken great pleasure in my new skis and the recommendations from Snowcountry ensured that I can truly enjoy them year after year!

When the business grows, I expect an improved website with better overview when ordering i.e. skis with bindings. I was not able to read about the different alternatives during the ordering process, since the binding alternatives were presented in a simple list. This is just a minor point, their knowledge and price more than made up for this issue! In the future, I hope to see an even greater selection of goods, but hey, they do have a lot of alternatives already!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Incredibly quick delivery! Thank you!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb 2x de fysieke shop bezocht en ben 2x hartelijk ontvangen. Twee ondernemers die een mooi bedrijf opbouwen en snappen dat ze niet alleen op prijs, maar ook op service en kennis het onderscheid moeten maken. En enthousiasme voor freeride uitstralen.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort