Pluspunten

Snelle levering, vandaag iets bestellen de volgende dag in huis. Meerdere opties voor betaling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Very fast delivery. Didn't know it was the package from you when it arrived because it came to me so fast. Would recommend for my friends

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site Mooi aanbod Informatie over levering is prima in orde, ook het aanbieden van alternatieve data.

Meer details bij snowboards, neem bijvoorbeeld eens een kijkje freshfarm.it. Ik als nieuweling moet voor online aankoop van een snowboard teveel moeite doen om alle details van een bepaald board op te zoeken. Natuurlijk zijn er fysieke winkels waar ik beter/goed geholpen kan worden, maar het gemak en prijsvergelijk (zijn tenslotte Nederlanders) wegen ook mee bij het besluit van een aankoop zoals dit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles was top,zelf een vraag via de mail word super snel beantwoord!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en goed persoonlijk advies. Staan klaar voor je

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en snelle reactie op vragen via de mail. Top!

Goed controleren of de verzending compleet is. Miste een schroefje, niets ernstigs maar wel lastig aan te komen. Hebben jullie trouwens prima opgelost.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg prettig dat er gebeld werd nav. een opmerking die ik had meegestuurd bij bestelling. Er werd de tijd voor genomen en meegedacht.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelheid, gemakkelijk om te ruilen.

Misschien een universele maattabel toevoegen bij de producten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Très bon service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heb de Ortovox Kodiak lawineschep bij jullie gekocht. Puik ding, puike service. Het freeride aanbod in Nederland is uiteraard minder dan elders, maar jullie maken een hoop goed. Ski global, buy local. Goed bezig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitstekende service. Ik kwam langs voor een update van mijn pieper en een jas voor mijn dochter. In de showroom buitengewoon vriendelijk geholpen (incl. koffie met kerstkoekjes). De jassen die ik op de site had gezien werden allemaal gehaald om tot de beste keuze te komen. Missie geslaagd. De update van de pieper lukte aanvankelijk niet maar een paar dagen later wel en de pieper is keurig netjes opgestuurd. Ik kan een ieder Snowcountry van harte aanbevelen. Naast de goede service zijn Thijs en Dennis zeer enthousiast en deskundig en hebben ze kwalitatief hoogwaardige producten in hun assortiment.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Everything worked perfectly! Also my extra wish, getting another bill was progressed within minutes.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

relaxte sfeer, deskundig, meedenken en nemen de tijd

gaat goed zoals ie gaat.. :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Flexibel Geduldig Vriendelijk

Reclame op pand buitenzijdr

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ruime collectie, enthousiaste mannen die weten waarover ze het hebben. Omdat ik mijn bestelling (2 lawinekits) dezelfde dag nodig had, heb ik deze zelf opgehaald.

Pluspunten

Netjes en snel

Zo doorgaan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Directe en open communicatie! Deskundig en eerlijk, helemaal top dus. Helaas de ski's nog niet kunnen uittesten, maar ik zal in de toekomst zeker terug keren voor een eerlijk advies en waarschijnlijk ook een aankoop!

voor zo ver geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Mooi materiaal voor een scherpe prijs - Mooie snowboard tas gratis bij materiaal - Leuk een praatje gemaakt - Koffie aangeboden gekregen bij showroom - Snelle reactie op mails - Uitgebreide uitleg over lawine safety materiaal

- Pinautomaat aanschaffen voor direct afrekenen in de showroom.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer deskundig en eerlijk advies.

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website met informatie over producten. Correcte afhandeling en snelle levering.

Bezig blijven zoals jullie bezig zijn

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dennis en Thijs zijn spontane en gezellige jongens en ze hebben me goed advies gegeven voor het uitkiezen van freeride ski's!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vlotte afwikkelng ook vlak voor kerst

Vergelijk net intetnationale sites

Astronaut 10