Pluspunten
Goede service en duidelijke, snelle communicatie
Top René, bedankt voor de review!
Pluspunten
- Snelle beantwoording van mails - Top levering - Al met al superrelaxt en zal vast nog een bestellen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten Tip, neem Liberty ski's volgend jaar mee in het assortiment ;)
Hoi Bob, Bedankt voor je feedback en mooie complimenten, Liberty staat om ons lijstje maar kan je niets beloven... ;) Gr. Dennis
Pluspunten
Goede produktbeschrijving en snelle kosteloze bezorging
Goed om te horen Anny, bedankt voor je feedback
Pluspunten
Binnen 2 dagen geleverd terwijl ik echt afgelegen woon. Top
Dank je wel Jos, leuk om te horen
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt, goede service. Zeker voor herhaling vatbaar. En ook goedkope verzending (naar belgie)
Leuk en bedankt voor de feedback Tom!
Pluspunten
Kwalitatief erg goede producten tegen een concurerende prijs. Een zeer correcte beantwoording van mails en telefoontjes; de klant staat bij Snowcountry hoog in 't vaandel.
VerbeterpuntenAlle bestelde producten werden razendsnel geleverd; zo snel zelfs dat men over 't hoofd had gezien dat een verkeerde maat stijgvellen verzonden was. Dat werd na 1 mailtje meteen goed gemaakt door het opsturen van een retoursticker.
Bedankt voor de feedback Pepijn. Hoop dat je veel plezier krijgt van je mooie set-up. Je houdt nog iets te goed van me ;) Groet Dennis
Pluspunten
zeer snelle levering van Nederland naar België. leuk dat de smith iox bril met elke keuze van lenzen kan worden samengesteld.
Top Leander, daar doen we het voor! Bedankt
Pluspunten
Snel alles geregeld bij Snowcountry en aankoop via de website loopt goed en snel geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenVerpakking kan wel netter en verzorgder. Postbezorging (Post nl) is discutabel. Moet allemaal snel snel en is niet echt klantvriendelijk als je er even niet bent! Alles gaat op de minuut en daarna kan je niet direct over je aankoop beschikken. Dat is lastig qua aanlevering en komt de aankoop toch een of twee dagen later pas in je bezit.
Hoi Jaap, Bedankt voor je waardevolle feedback. Juist aan de verpakking hechten wij veel waarde dat alles in goede orde bij jullie thuis aankomt. Ook bekijken wij ieder jaar onze verzendingen en wat er goed en fout is gegaan m.b.t. tot onze verzendpartners. Als je mij nog iets meer informatie zou willen geven aangaande jou pakketje zou ik dat zeer op prijs stellen. Sportieve groet, Dennis
Pluspunten
Behulpzaam en goede producten
top!
Pluspunten
Fast and reliable.
Dank je
Pluspunten
Aardige gasten: verfrissend eerlijk, met veel kennis. Het lijkt erop dat alles wat in de zaak ligt lang mee gaat. Hetgene wat ze aanraden is hetgene dat je nodig hebt, niet dat je misschien zou willen. De keuze ligt bij jezelf.
Hoi Anneke, Dat is nog eens een leuke en positieve beoordeling, top! Groet Dennis
Pluspunten
Alles super binnen 2 dagen binnen
Top Maarten, dank je! Kom nu maar op met die sneeuw.
Pluspunten
Super service en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Top Sebastiaan! Mooi
Pluspunten
De jongens van snowcountry doen goed werk, behulpzaam en super snel in leveren.
Dat doet ons echt goed, goede reviews werken bijna verslavend;) Dank je!
Pluspunten
Does what is says, I ordered the product and it came on time. I will be using these guys again. Good prices, great service, keep it up.
Hi Steve, See you in Nendaz! Thanks! Cheers Thijs & Dennis
Pluspunten
Very prompt in answering questions, both product and transaction related. Dispatched and delivered to Singapore in three days. Very impressive.
VerbeterpuntenWebsite could provide more product detail.
Thank you Dean for your feedback! Merry christmas and best wishes!
Pluspunten
Geholpen met de aanschaf van armada JJ ski's. Top service en goed geholpen.
Bedankt voor je super positieve feedback Stephan, ondanks dat de communicatie van onze kant wel beter had moeten zijn. Ondanks alles denk ik dat je de goede keuze hebt gemaakt met de ski's en ben ook heel benieuwd wat je ervan vindt als je erop gereden hebt. Groet Dennis
Pluspunten
tout conseil choix rapidité qualité des échanges ...
Verbeterpunten?
Merci Beaucoup! Joyeux noël et meilleurs voeux
Pluspunten
No negative on snowcountry. Delivery to switzerland was fast. My complaint is with ups who provide an absolutely aweful delivery service. The nearest depot for collection is 100km away. Every other delivery service has local depots. Snowcountry called me and offered an alternative delivery service. Very good customer relations!
VerbeterpuntenNa
Hi Luke, As spoken, we will make appointments with other shipping companies in January. Thanks for your great feedback Kind Regards, Dennis
Pluspunten
Er was geen andere webshop/winkel waar ik dit lawinesetje zo goedkoop had kunnen krijgen. De service was hartstikke prima, gewoon op tijd en zonder problemen de spullen thuis gekregen. De spullen zien er goed uit en ik kan niet wachten om ze te testen in de sneeuw.
VerbeterpuntenTips of verbeterpunten heb ik niet echt, ik zal zeker klant blijven bij snowcountry.
Goed om te horen Felix! Bedankt voor je feedback!
Pluspunten
délai de livraison état du colis
Verbeterpuntenproposer un espace sur le formulaire d'inscription pour permettre de formuler plus de précisions sur l'adresse de livraison.
Merci pour votre rèponse. Joyeux noël et meilleurs voeux
Pluspunten
Lots of advices (thx to Thijs), fast delivery, great prices. And it seems , a great team too. I got all informations i needed to make the order.
VerbeterpuntenThe Inside of the packaging should be a little more protected with plastic bubble or something like that so nothing can move inside it, as i ve got my skis with the graphics a little bit damage.
Thanks for your great feedback Johan. Hope we will see you in future in our shop. Kind regards, Thijs
Pluspunten
Très bon site!!! Achat d'une paire de ski+ fixation, montage impeccable et livraison ultra rapide!!!
VerbeterpuntenMerci pour votre rèponse, Joyeux noël et meilleurs voeux!
Pluspunten
Goede productbeschrijving, waarheidsgetrouw
VerbeterpuntenGeen
Top Greetje, dank je wel erg leuk om te horen. Sportieve groet, Dennis
Pluspunten
makkelijke bestelling, geen verzendkosten, snelle levering, merkproducten
VerbeterpuntenAls ik email open in outlook krijg is van McAfee en Norton: "'verdachte afzender", dit vind ik altijd minder.
Hoi Cindy, Dat is vreemd, wij werken met een ticketsysteem in onze back-end. Bedankt voor je feedback in ieder geval, wij gaan hier naar kijken. Fijne dagen! Sportieve groet, Dennis