Pluspunten

Indien er iets is met de bestelling wordt er (persoonlijk) contact gezocht. Kwaliteit aan producten

NVT

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Combinatie van webshop en toonzaal werkt prettig. Informeel, zeer professioneel advies. Geen glad verkoopverhaal en geen ambitie om je portemonnee leeg te trekken als dat niet nodig is. Zeer ruim assortiment.

Pluspunten

Bought myself a pair of new skis.Worked perfect,delivered in 5 workingdays to my home,well packed and mounted. If they continue being competitive I will shop with SnowCountry again... 5 out of 5 !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede persoonlijke service. Ondanks de bestelling online toch het gevoel in de winkel te staan met advies per e-mail en telefoon. De kwaliteit van het advies gaat zich komende winter hopelijk bewijzen in de constatering dat het geleverde materiaal precies is wat ik nodig had...

Communicatie tussen de producent van de bindingen, Snowcountry en mijzelf als klant verliep lastig omdat de vertegenwoordiger van de producent zijn technische kennis niet op orde had. Daardoor ontbrak een essentieel onderdeel voor het afstellen van mijn bindingen. Gelukkig was daar de persoonlijke benadering van Snowcountry die zorgde voor een goede afloop...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Great service Honest advise Fast delivery, also to Eastern Russia!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Snelle levering - Extra's in de doos een dvdtje en een lawine veiligheids instructie boekje - Netjes verpakt.

Ik heb geen minpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ruim assortiment, goed functionerende website en backoffice, deskundig advies en zeer klantvriendelijke medewerkers. Heel blij met de airbag, pieper, schep en sonde!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De leveringstijd was perfect, met 2 dagen waren mijn producten binnen. Zaterdag besteld, maandag in huis. Site inhoudelijk goed.

weinig reviews bij producten en meer informatie over het product zou ik aanraden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De Jeremy Jones backpack besteld via snowcountry. In besteloverzicht is het in 1 blik duidelijk wat de levertijd is en in welke stap van het leveringsproces het product zich bevindt. De rugzak bleef een week op backorder staan bij de leverancier van snowcountry, ik kon mijn geduld niet bedwingen en per mail gevraagd of er al iets duidelijk was. Binnen 2 dagen ontving ik een persoonlijk en eerlijk antwoord op de mail, dit heb ik als zeer professioneel en klantvriendelijk ervaren! Snowcountry heeft toen levertijd bekend werd zelf pro actief mij geinformeerd wat hun leverdatum van de tassen was, binnen 1 dag na levering bij snowcountry lag die bij mij op de stoep. Kortom persoonlijk en laagdrempelig in contact en informatievoorziening. Compleet aanbod van producten die in de fysieke winkels moeilijk te vinden zijn. Ik ben een zeer tevreden klant die zeker snowcountry meeneemt in de volgende aankoop.

geen verbeterpunten te melden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- wordt nog tijd genomen om je wat uit te leggen zie je niet vaak meer vandaag de dag. - daarnaast ook de boel voor een erg scherpe prijs kunnen kopen! TOP!

Pluspunten

Super deskundig en relaxte sfeer....perfecte combinatie om te komen tot de beste keuze! En fantastische producten natuurlijk!

Tja, die koffie van de vorige dag.....oei! Ik zou niet weten wat? Groot bord voor de deur? :-)

Pluspunten

Assortiment, service, kennis

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hey! Customer service worked very very well and delivering was fast. 10 points!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Jines mnt twn en cartel bindingen besteld. 1 dag later al binnen. Supersnelle levering en een mooie setprijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kwalitatief hoogwaardig pakket aan producten Ruime keuze op gebied van airbag rugzakken Prima service Zeer klantvriendelijk

Rustig doorbouwen op de ingeslagen weg Qua skimerken het aanbod wellicht iets verbreden?

Pluspunten

Zeer snelle service / levering van het product.. Snel antwoord op mijn vraag over het snowboard

Meer informatie weergeven over het product. In mijn geval was het bijvoorbeeld onduidelijk het een camber of camrock snowboard. Ook de volledige afmetingen van het snowboard ontbraken (breedte bijvoorbeeld).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het aanbod, dat nauwelijks te vinden is in andere winkels. Zeer goede service. Snelle levering. Ik woon in België; na 3 dagen was mijn bestelling geleverd en bovendien met minder verzendingskosten dan in vele andere webshop. Twee keer iets gekocht. Twee keer uitstekende producten en service.

Het is via webshops altijd moeilijk om in te schatten welke maat van kledij je nu best neemt. Het kan misschien handig zijn om verschillende kledingstukken te zien op bv. een etalagepop om al meer een idee te krijgen van de grootte en pasvorm.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering en uitgebreid assortiment. Komen afspraken na en communiceren adequaat. Bij behoefte aan hulp, goede tips.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel de juiste spullen voor een goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voor ik mijn nieuwe snowboard bestelde bij Snowcountry, heb ik me via de mail goed laten informeren door Dennis. Dit heeft uiteindelijk geleid tot mijn aanschaf. Het was heel duidelijk dat ik hier te maken had met een kenner en ben blij met zijn snelle feedback. Het board heb ik, zij het met enige vertraging door een postcode verschil in de gegevens bij UPS, uitstekend verpakt en dus schadevrij ontvangen. Met name de snelle, goed gefundeerde en vrijblijvende informatie van Dennis vind ik een absoluut pluspunt.

Ik weet niet of de gegevens die UPS ontvangen heeft door Snowcountry verstrekt zijn, maar daar is in iedergeval iets mis gegaan. Hierdoor was er wat vetraging in de aflevering. De postcode was niet goed doorgekomen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

perfecte service, goed bereikbaar en mooie spullen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Parfait ! Colis bien emballé, livré à domicile exactement dans les délais indiqués. Ma veste de ski était sous son blister avec ses diverses étiquettes accrochées, garantissent un produit parfaitement neuf (malgré le fait qu'elle soit de la collection de la saison dernière 2012-2013 !). Le produit lui-même est d’excellente qualité et les indications fournit par Snowcountry sur la taille se sont révélés exactes. Petit geste commercial, un DVD offert. Il s'agit d'un petit documentaire sur le ski dans la région du Kashmir. Intéressant, opportun et plaisant. Une entreprise de confiance !

Proposer un onglet de reprise et de vente de matériel d'occasion.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service en zeer snelle levering. Goede uitleg gekregen ook.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige shop, met de mooiste producten voor freeriders! En dan ook nog eens voor de beste prijs!

Diepere collectie, van de topmerken!

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort