Pluspunten
Indien er iets is met de bestelling wordt er (persoonlijk) contact gezocht. Kwaliteit aan producten
VerbeterpuntenNVT
Dank je Dodi en een hele goede winter!
Pluspunten
Combinatie van webshop en toonzaal werkt prettig. Informeel, zeer professioneel advies. Geen glad verkoopverhaal en geen ambitie om je portemonnee leeg te trekken als dat niet nodig is. Zeer ruim assortiment.
Hoi Hans, Super bedankt, alleen jammer dat we the ride-mode-interface deels vergeten waren ;). Alles nu in huis neem ik aan? Sportieve groet, Dennis
Pluspunten
Bought myself a pair of new skis.Worked perfect,delivered in 5 workingdays to my home,well packed and mounted. If they continue being competitive I will shop with SnowCountry again... 5 out of 5 !
Hi Kristoffer, Thanks for your great review, we'll hope to stay competitive and give you and other customers the best prices!
Pluspunten
Zeer goede persoonlijke service. Ondanks de bestelling online toch het gevoel in de winkel te staan met advies per e-mail en telefoon. De kwaliteit van het advies gaat zich komende winter hopelijk bewijzen in de constatering dat het geleverde materiaal precies is wat ik nodig had...
VerbeterpuntenCommunicatie tussen de producent van de bindingen, Snowcountry en mijzelf als klant verliep lastig omdat de vertegenwoordiger van de producent zijn technische kennis niet op orde had. Daardoor ontbrak een essentieel onderdeel voor het afstellen van mijn bindingen. Gelukkig was daar de persoonlijke benadering van Snowcountry die zorgde voor een goede afloop...
Leuk om te horen dat je "bijna" een winkelervaring in een webshop hebt. Kom zeker een keer langs in onze mooie showroom. Wij zijn ook heel benieuwd hoe de Dynafit's je bevallen? Groet Thijs
Pluspunten
Great service Honest advise Fast delivery, also to Eastern Russia!
Shipping worldwide! Thanks Simon, enjoy your great setup!
Pluspunten
- Snelle levering - Extra's in de doos een dvdtje en een lawine veiligheids instructie boekje - Netjes verpakt.
VerbeterpuntenIk heb geen minpunten
Top review dank je!
Pluspunten
Ruim assortiment, goed functionerende website en backoffice, deskundig advies en zeer klantvriendelijke medewerkers. Heel blij met de airbag, pieper, schep en sonde!!
Ride safe Marco! Dank je wel!
Pluspunten
De leveringstijd was perfect, met 2 dagen waren mijn producten binnen. Zaterdag besteld, maandag in huis. Site inhoudelijk goed.
Verbeterpuntenweinig reviews bij producten en meer informatie over het product zou ik aanraden.
Hoi Daan, Zeker voor bijvoorbeeld safety artikelen welke "blijvend" zijn mogen wij meer reviews verzamelen. Voor producten welke jaarlijks veranderen blijft het helaas een lastig verhaal...
Pluspunten
De Jeremy Jones backpack besteld via snowcountry. In besteloverzicht is het in 1 blik duidelijk wat de levertijd is en in welke stap van het leveringsproces het product zich bevindt. De rugzak bleef een week op backorder staan bij de leverancier van snowcountry, ik kon mijn geduld niet bedwingen en per mail gevraagd of er al iets duidelijk was. Binnen 2 dagen ontving ik een persoonlijk en eerlijk antwoord op de mail, dit heb ik als zeer professioneel en klantvriendelijk ervaren! Snowcountry heeft toen levertijd bekend werd zelf pro actief mij geinformeerd wat hun leverdatum van de tassen was, binnen 1 dag na levering bij snowcountry lag die bij mij op de stoep. Kortom persoonlijk en laagdrempelig in contact en informatievoorziening. Compleet aanbod van producten die in de fysieke winkels moeilijk te vinden zijn. Ik ben een zeer tevreden klant die zeker snowcountry meeneemt in de volgende aankoop.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten te melden.
Beter compliment en cijfer kunnen we niet krijgen. We hopen je graag een keer te verwelkomen in onze showroom met een bakkie koffie!
Pluspunten
- wordt nog tijd genomen om je wat uit te leggen zie je niet vaak meer vandaag de dag. - daarnaast ook de boel voor een erg scherpe prijs kunnen kopen! TOP!
Super Helmert, Leuk dat je de moeite hebt genomen om te komen en ik ben blij dat jij zo positief bent. Je hebt jezelf ook verwend dus aan je mooie gear ligt het niet! Groet Dennis
Pluspunten
Super deskundig en relaxte sfeer....perfecte combinatie om te komen tot de beste keuze! En fantastische producten natuurlijk!
VerbeterpuntenTja, die koffie van de vorige dag.....oei! Ik zou niet weten wat? Groot bord voor de deur? :-)
Hahaha tot snel Hans!
Pluspunten
Assortiment, service, kennis
Hoi Niels, Top dank je wel, ook voor je geweldig leuke email. Daar doen wij het ook voor! Nog lekker gebiked? Groet Dennis
Pluspunten
Hey! Customer service worked very very well and delivering was fast. 10 points!
Hi Timo, Thanks for your great feedback! Now we want to go to Finland to ski biglines together :D
Pluspunten
Jines mnt twn en cartel bindingen besteld. 1 dag later al binnen. Supersnelle levering en een mooie setprijs.
Bedankt voor je top review en mailtje Ab! Er is al weer iets onderweg naar je ;)
Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardig pakket aan producten Ruime keuze op gebied van airbag rugzakken Prima service Zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenRustig doorbouwen op de ingeslagen weg Qua skimerken het aanbod wellicht iets verbreden?
Hi Quirijn, Bedankt voor je goede feedback! Heb je nog tips welke merken je graag bij ons zou zien? Of doel je ook meer op tourski's? Hoor het graag. Groet Dennis
Pluspunten
Zeer snelle service / levering van het product.. Snel antwoord op mijn vraag over het snowboard
VerbeterpuntenMeer informatie weergeven over het product. In mijn geval was het bijvoorbeeld onduidelijk het een camber of camrock snowboard. Ook de volledige afmetingen van het snowboard ontbraken (breedte bijvoorbeeld).
Hoi Jasper, Hele terechte en goede opmerking, dit is één van de punten die hoog op ons lijstje staan om bij te werken. Bedankt voor je mooie review.
Pluspunten
Het aanbod, dat nauwelijks te vinden is in andere winkels. Zeer goede service. Snelle levering. Ik woon in België; na 3 dagen was mijn bestelling geleverd en bovendien met minder verzendingskosten dan in vele andere webshop. Twee keer iets gekocht. Twee keer uitstekende producten en service.
VerbeterpuntenHet is via webshops altijd moeilijk om in te schatten welke maat van kledij je nu best neemt. Het kan misschien handig zijn om verschillende kledingstukken te zien op bv. een etalagepop om al meer een idee te krijgen van de grootte en pasvorm.
Hoi Dieter, Bedankt voor je mooie review en nuttige tip. Paspop blijft lastig denk ik, dan zal je alle maten er bij aan moeten geven om een indruk te krijgen en ook elke jas op een andere paspop moeten weergeven. Maar zeker goed punt om goed over na te denken. TOP!
Pluspunten
Zeer snelle levering en uitgebreid assortiment. Komen afspraken na en communiceren adequaat. Bij behoefte aan hulp, goede tips.
Bedankt voor de mooie feedback René! Is het allemaal uiteindelijk gelukt? Anders horen wij het graag! Nu gaan genieten!
Pluspunten
Snel de juiste spullen voor een goede prijs.
Pluspunten
Voor ik mijn nieuwe snowboard bestelde bij Snowcountry, heb ik me via de mail goed laten informeren door Dennis. Dit heeft uiteindelijk geleid tot mijn aanschaf. Het was heel duidelijk dat ik hier te maken had met een kenner en ben blij met zijn snelle feedback. Het board heb ik, zij het met enige vertraging door een postcode verschil in de gegevens bij UPS, uitstekend verpakt en dus schadevrij ontvangen. Met name de snelle, goed gefundeerde en vrijblijvende informatie van Dennis vind ik een absoluut pluspunt.
VerbeterpuntenIk weet niet of de gegevens die UPS ontvangen heeft door Snowcountry verstrekt zijn, maar daar is in iedergeval iets mis gegaan. Hierdoor was er wat vetraging in de aflevering. De postcode was niet goed doorgekomen.
Hoi Ruud, Bedankt voor je positieve en goede feedback en UPS treft helaas ;) geen blaam. Ik heb zelf iets verkeerd ingevoerd... Heel veel plezier met je geweldige board, daar ga je van genieten!
Pluspunten
perfecte service, goed bereikbaar en mooie spullen
Top Johan, We houden nog even contact! Verwacht de nieuwe liner zsm in huis! Groet Dennis
Pluspunten
Alles
Hoppa! Dank je wel, daar doen we het zeker voor!
Pluspunten
Parfait ! Colis bien emballé, livré à domicile exactement dans les délais indiqués. Ma veste de ski était sous son blister avec ses diverses étiquettes accrochées, garantissent un produit parfaitement neuf (malgré le fait qu'elle soit de la collection de la saison dernière 2012-2013 !). Le produit lui-même est d’excellente qualité et les indications fournit par Snowcountry sur la taille se sont révélés exactes. Petit geste commercial, un DVD offert. Il s'agit d'un petit documentaire sur le ski dans la région du Kashmir. Intéressant, opportun et plaisant. Une entreprise de confiance !
VerbeterpuntenProposer un onglet de reprise et de vente de matériel d'occasion.
Merci beaucoup pour votre avis favorable et surtout merci pour votre fidélité, au nom de toute l'équipe des Snowcountry.fr
Pluspunten
Super service en zeer snelle levering. Goede uitleg gekregen ook.
Bedankt Keevy, Super blij dat je goed geholpen bent en nu erop uit! Hele goede winter toegewenst! En bedankt voor je geweldige cijfer!
Pluspunten
Geweldige shop, met de mooiste producten voor freeriders! En dan ook nog eens voor de beste prijs!
VerbeterpuntenDiepere collectie, van de topmerken!
Wat willen wij nog meer, bedankt Bob. Elk jaar proberen wij de collectie weer mooier en aantrekkelijker te maken. Heb je nog specifiek merken of producten welke je mist?