Pluspunten

Goede aanbieding en super snelle levering!

Nvt.

Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt dus er kon niks mis mee gaan. Voor de bestelling goede informatie ontvangen over de juiste keus ski's. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Flexibiliteit met aanbieden producten

Meer info op website of gewicht en evt vergelijk functie

Pluspunten

Goed uitgebreid assortiment, mooie aanbiedingen van het overjarig spul, en soms extra acties, snelle levering, en tegenwoordig ook kijkdagen, altijd handig om te passen. Super dat er zo'n (internet) winkel in nederland bestaat!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed, breed en diep assortiment. Als je het hier niet kan krijgen is het er niet. Correcte prijs.

Verpakking was erg ruime doos. Had in de helft gekund.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

skis bien emballés, parfait, merci, je ne pensais pas être livré si vite, cadeau surprise dvd sympa,

je recherche surtout promos, fin de série, pas très nombreux,

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De service bij Snowcountry is geweldig. Ze zijn vriendelijk en je wordt snel geholpen (terug gemaild) en hun advies is goed en zeer deskundig. In de toekomst koop ik zeker weer bij hun.

Bouw een klantenkring rond je op. Tevreden klanten komen altijd weer terug. Bij een goede klantenkring krijg je vanzelf mond op mond reclame. Verbreed in de toekomst je catalogus langzaam met nog meer kwaliteit's producten en merken.

Pluspunten

Perfect!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verkeerd geleverd, goed opgelost!

Betere controle voor verzending

Pluspunten

Snowcountry! Duidelijk, goed spul en snel! Overzichtelijke zip on! Duidelijk vak voor schep en sonde. Genoeg ruimte over voor ehbo, drinken, eten en een extra laagje. Geen onnodige touwtjes, vakjes. Gewoon een no nonsens zip on!

Pluspunten

Natuurlijk goede produkten, attractieve aanbiedingsprijzen en snelle levering - een must voor elke webwinkel. Maar daarbij een prima klantenservice : ik maakte een fout bij de bestelling en stuurde een mail daarover, waarop om 22.00 uur gereageerd werd en de zaak handmatig door menselijk ingrijpen werd gecorrigeerd

Ik kon tijdens de bestelling niet terug : Ideal werkte (bij mij toen) niet goed en ik wilde terug naar creditcardbetaling en werd toen uit het bestelproces gekieperd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gestelde vragen snel en goed beantwoord. De levertijd conform wat is aangegeven op de website. Bij uiteindelijke levering bleek dat er nog een cadeau bij zat. Kortom: perfect!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima service en snelle reactie op aanvragen. Top product verkregen voor een voordelige prijs! Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering was zeer snel en de producten uiteraard in perfecte staat!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie!

Duidelijkheid over wanneer het product op voorraad komt, op de site was dit niet terug te vinden.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen over de mail. Levering binnen 1 dag.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering. Makkelijke betaalmethodes

Uitgebreidere collectie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De sneeuwschep was snel geleverd. de website is ook er overzichtelijk. ben erg blij met deze webshop

Pluspunten

Goed service, top klantvriendelijk, goede vakkennis, conclusie ik beveel Snowcountry aan bij mijn vrienden en kennissen als een goed zaak voor de veeleisende en gepassioneerde wintersportfanaat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

fast reply, fast delivery, best prices

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel persoonlijk en uiterst snelle levering. Fijn dat montage erbij zit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Telefonisch wordt je teruggebeld. Dus geen onnodig wachten. Wel pas de volgende dag. Verzending twee dagen later geleverd. Snel genoeg.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site. Direct persoonlijk contact toen bleek dat er iets niet meer geleverd kon worden en goed alternatief aangeboden gekregen. Netjes verstuurd en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede opvolging van de bestelling. Er werd snel contact met me gezocht over afstellingen.

Eventueel deze afstellingen die nodig zijn voor het monteren van de bindingen op de ski's al aanvragen bij de online bestelling. Scheelt jullie wat emailtjes en telefoontjes.

Pluspunten

Prima kleding! Supersnel geleverd heel blij mee, bedankt!

Nvt

Astronaut 10