Pluspunten
Goede aanbieding en super snelle levering!
VerbeterpuntenNvt.
Veel plezier met je aankoop en gebruik deze met verstand ;)
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt dus er kon niks mis mee gaan. Voor de bestelling goede informatie ontvangen over de juiste keus ski's. Helemaal top!
Bedankt voor de Feed Tom, nu gaan genieten van je mooie set.
Pluspunten
Flexibiliteit met aanbieden producten
VerbeterpuntenMeer info op website of gewicht en evt vergelijk functie
Hoi Martijn, we gaan zeker ons best doen om meer functies en eigenschappen toe te voegen aan de website. Bedankt voor je feedback
Pluspunten
Goed uitgebreid assortiment, mooie aanbiedingen van het overjarig spul, en soms extra acties, snelle levering, en tegenwoordig ook kijkdagen, altijd handig om te passen. Super dat er zo'n (internet) winkel in nederland bestaat!
Leuke reactie Thijs, daar doen we het voor!
Pluspunten
Goed, breed en diep assortiment. Als je het hier niet kan krijgen is het er niet. Correcte prijs.
VerbeterpuntenVerpakking was erg ruime doos. Had in de helft gekund.
Hoi Peter, De dozen zijn zo nu en dan zeker een punt van aandacht, bedankt voor je feedback.
Pluspunten
skis bien emballés, parfait, merci, je ne pensais pas être livré si vite, cadeau surprise dvd sympa,
Verbeterpuntenje recherche surtout promos, fin de série, pas très nombreux,
Merci de laisser vos commentaires !
Pluspunten
De service bij Snowcountry is geweldig. Ze zijn vriendelijk en je wordt snel geholpen (terug gemaild) en hun advies is goed en zeer deskundig. In de toekomst koop ik zeker weer bij hun.
VerbeterpuntenBouw een klantenkring rond je op. Tevreden klanten komen altijd weer terug. Bij een goede klantenkring krijg je vanzelf mond op mond reclame. Verbreed in de toekomst je catalogus langzaam met nog meer kwaliteit's producten en merken.
Bedankt voor de feedback Joris, onze focus ligt zeker op de klantenservice!
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Verkeerd geleverd, goed opgelost!
VerbeterpuntenBetere controle voor verzending
Dat was inderdaad even een momentje van onoplettendheid! Bedankt voor het toch nog positieve commentaar
Pluspunten
Snowcountry! Duidelijk, goed spul en snel! Overzichtelijke zip on! Duidelijk vak voor schep en sonde. Genoeg ruimte over voor ehbo, drinken, eten en een extra laagje. Geen onnodige touwtjes, vakjes. Gewoon een no nonsens zip on!
Bedankt Hein!
Pluspunten
Natuurlijk goede produkten, attractieve aanbiedingsprijzen en snelle levering - een must voor elke webwinkel. Maar daarbij een prima klantenservice : ik maakte een fout bij de bestelling en stuurde een mail daarover, waarop om 22.00 uur gereageerd werd en de zaak handmatig door menselijk ingrijpen werd gecorrigeerd
VerbeterpuntenIk kon tijdens de bestelling niet terug : Ideal werkte (bij mij toen) niet goed en ik wilde terug naar creditcardbetaling en werd toen uit het bestelproces gekieperd.
Bestelproces moet inderdaad zo clean mogelijk verlopen, dit is een continue proces i.c.m. paymentproviders. Bedankt voor het positieve commentaar.
Pluspunten
Gestelde vragen snel en goed beantwoord. De levertijd conform wat is aangegeven op de website. Bij uiteindelijke levering bleek dat er nog een cadeau bij zat. Kortom: perfect!
Bedankt voor het mooie cijfer Daniël! Top
Pluspunten
Prima service en snelle reactie op aanvragen. Top product verkregen voor een voordelige prijs! Bedankt!
Daar doen we ons best voor! Bedankt Nick
Pluspunten
De levering was zeer snel en de producten uiteraard in perfecte staat!
Geweldig! Dank je wel Jolanda
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie!
VerbeterpuntenDuidelijkheid over wanneer het product op voorraad komt, op de site was dit niet terug te vinden.
Hoi Lisa, in principe staat dit bij het product (bijvoorbeeld maat) aangegeven. Het is natuurlijk wel een puntje van aandacht dat dit dan ook goed zichtbaar is voor de gebruiker.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen over de mail. Levering binnen 1 dag.
Hoi Tijs, je hebt een mooie backpack (heb deze zelf ook;)) Goede reis en geniet ervan. Bedankt voor je feedback
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering. Makkelijke betaalmethodes
VerbeterpuntenUitgebreidere collectie
Hoi Tim, bedankt voor je feedback wij zijn wel benieuwd naar wat je bedoeld met uitgebreidere collectie? Zo dat we dit ook mee kunnen nemen in onze keuze m.b.t. de inkoop volgend jaar
Pluspunten
De sneeuwschep was snel geleverd. de website is ook er overzichtelijk. ben erg blij met deze webshop
Super bedankt!
Pluspunten
Goed service, top klantvriendelijk, goede vakkennis, conclusie ik beveel Snowcountry aan bij mijn vrienden en kennissen als een goed zaak voor de veeleisende en gepassioneerde wintersportfanaat.
Dat is nog eens leuk om te horen! Bedankt voor de positieve feedback
Pluspunten
fast reply, fast delivery, best prices
Grazie Mauro!
Pluspunten
Heel persoonlijk en uiterst snelle levering. Fijn dat montage erbij zit.
Verbeterpunten-
En nu knallen Bram, bedankt voor je feedback!
Pluspunten
Telefonisch wordt je teruggebeld. Dus geen onnodig wachten. Wel pas de volgende dag. Verzending twee dagen later geleverd. Snel genoeg.
Wij zijn helaas (of gelukkig) nog geen Bol dat wij 's avonds bestellingen kunnen verwerken. Bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Duidelijke site. Direct persoonlijk contact toen bleek dat er iets niet meer geleverd kon worden en goed alternatief aangeboden gekregen. Netjes verstuurd en snel geleverd.
Bedankt voor de feedback Niels
Pluspunten
Goede opvolging van de bestelling. Er werd snel contact met me gezocht over afstellingen.
VerbeterpuntenEventueel deze afstellingen die nodig zijn voor het monteren van de bindingen op de ski's al aanvragen bij de online bestelling. Scheelt jullie wat emailtjes en telefoontjes.
Dat is een hele goede feedback Daan, daar gaan wij even over nadenken hoe dit het beste is in te vullen.
Pluspunten
Prima kleding! Supersnel geleverd heel blij mee, bedankt!
VerbeterpuntenNvt