Hele goede service, fantastisch product
Ik bestelde een Klean Kanteen TKwide Insulated 2l. Omdat het een cadeau was vroeg ik, via online chat, of Snow Country ervoor kon zorgen dat ie absoluut perfect zou zijn. Het antwoord was dat al hun producten nagelnieuw zijn, waaruit ik opmaakte dat ze niet eerst maanden in de winkel hebben gestaan.
De ervaringen met een TKwide uit een Antwerpse winkel indachtig — dop toch lichtjes beschadigd; alsof iemand met de dop tegen een scherp voorwerp had gestoten — had ik toch wat argwaan.
Dat bleek niet nodig. Niet alleen werd de fles op tijd geleverd, hij bleek verpakt in een zijdepapieren wikkel met daaromheen een dik papieren "bumper"; het geheel in een stevige doos.
De fles was perfect. Dit kon een toevalstreffer zijn, natuurlijk, ware het niet dat ik een paar dagen later een Hydro Flask bij Snow Country bestelde. Die werd een dag eerder geleverd dan beloofd (4 januari ipv 5 januari) en bleek op dezelfde manier ingepakt, hoewel deze fles vanuit de fabriek al verpakt is in een zak (een soepel ding dat me een kruising lijkt tussen papier en stof).
Enige teleurstelling is dat ik niet wist dat Snow Country bij de bestelling van de 1e fles een paar dagen later grote kortingen zou geven, maar dat kan ik ze niet kwalijk nemen.
Ik zal zeker nog bij deze winkel kopen mocht ik beslissen de Hydro Oasis ook nog te kopen...