everything is great

i have good experience about Touchfix. The are the best good Qoality and Service.

Reactie van het bedrijf

Thank you verry much. We are appreciatie your experience

Ze zijn met alles de beste.

Prima is als ik altijd bij touchfix binnen loop. En krijg altijd uitstekende service.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat uw onze service als prettig ervaart en zien uw graag de volgende keer terug.

Prima. Wel Druk bij balie en lang wachten maar daar valt wnl weinig aan te doen.

Geweldig Het Bedrijf Touchfix

Ik heb een super ervaring beleefd. Alles netjes gerepareerd tot in de puntjes. Klasse!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uw bent altijd van harte welkom wij willen onze klanten tevreden uit de deur zien vertrekken.

Top zaak

Heel tevreden met de dienstverlening

Top mensen op deze plek

Ze zijn allemaal reuze aardig. Vivaldo stond mij vriendelijk te woord. En gaf me duidelijke uitleg en informatie.

Kom hier regelmatig en nooit problemen Top

Waanzinnig

Goed service, snelle behandeling en vriendelijk personeel!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Ons personeel doet heel goed hun best en kijken er naar uit om uw de volgende keer weer te verwelkomen.

Goede service en super snel geholpen!

Fijne snelle service

Kom hier regelmatig! Altijd goed

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uw bent altijd van harte welkom

Alles is geweldig aan deze plek.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uw bent altijd van harte welkom.

Super bedrijf

Ik kom hier wel vaker. En steeds een super resultaat met de reparaties. Ik ben helemaal blij met Touchfix.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat uw heel blij bent met ons en kijken er naar uit uw de volgende keer weer terug te zien.

Aardige mensen

Fijn geholpen als ik daar kom

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uw bent altijd van harte welkom.

De Beste

Wereldbesrijf gewoon. Klantvriendelijk en nette prijsopgave. Het is gewoon klasse!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien uw graag de volgende keer terug met de zelfde klasse service.

Top .

Gewoon top. Goede service en een beste protector

Topservice zoals altijd

Screenprotector en hoesje mijn nieuwe telefoon.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien uw graag de volgende keer terug

Top Zaak!

Vriendelijke Bediening. Vooral Vivaldo in het bijzonder is zeer behulpzaam! En brengt veel positieve energie bij de klant.

Fijn en snel geholpen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien uw graag de volgende keer terug.

Top service!

Iphone 14 laten maken officieel Apple was binnen 2 uur gemaakt. Personeel gaf ook goed advies. Kortom een aanrader!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat uw tevreden bent en dat wij specialisten hebben van Top niveau. wij zien uw daarom graag terug in de toekomst.

Fijne ervaring

Fijne ervaring en goede service

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij dat uw onze service fijn hebt ervaren en we hopen uw snel in de toekomst te kunnen terug zien.

Prima Service

Touchfix is geweldig. Super Bedrijf.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij dat uw heel blij met ons onze bedrijf en hopen uw in de toekomst snel te kunnen terug zien.

Helemaal geweldig

Ik word altijd snel geholpen en altijd even vriendelijk

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het dat uw onze personeel als goed en vriendelijk beschouwd en zien uw graag de volgende keer weer terug.

Scherm repatie was prima!

Mijn scherm functioneert weer 100% echt top bedankt!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen de volgende keer voor de 10 bij uw te kunnen gaan.

Super Service !!!

Super geholpen, goede prijs kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken er naar uit uw de volgende keer weer terug te zien.

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.