Pluspunten
Van de eerste tot de laatste seconde een heel goed gevoel gehad. Betrouwbaar, deskundig, fatsoenlijk geprijsd, snel. Zeer aanbevolen.
Pluspunten
Ik werd erg vriendelijke geholpen. Ik als leek heb niet zoveel verstand van deze branche, maar mn vragen werden goed beantwoord en werd duidelijk uitgelegd.
VerbeterpuntenDe jongens denken snel, dus voor hen is alles vanzelfsprekend qua product. Dit gaat soms te snel voor de klant.
Pluspunten
zeer duidelijk, correct, en oogt zeer proffesioneel communicatie is ook heel duidelijk, je weet waar je aan toe bent
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima en snelle afhandeling van de problemen. Netjes gerepareerd en alles werkt weer naar behoren.
Verbeterpunten2 telefoons tegelijk ingeleverd, 2 x nieuw scherm en koptelefoon aansluiting. Na gebeld te zijn ook batterij vervangen van 1 toestel. Samen 280 euro ongeveer. Jammer dat er niet iets met de prijs gedaan kom worden met 2 toestellen ter reparatie. Groot bedrag had ik wel Wat coulance verwacht.......
Bedankt voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt begrijpen we alleen niet. U kwam inderdaad met 2 telefoons, één iPhone 5 en één iPhone 6. Voor de iPhone 6 heeft u het reguliere tarief betaald voor de display reparatie. Voor de iPhone 5 hebben wij het display, accu en oplaadpunt vervangen. Op deze reparatie heeft u totaal 40 euro korting gekregen omdat u alles in één keer heeft laten maken. Dit scheelt ons namelijk arbeidsloon en vinden we wel zo netjes. We hopen u toch in de toekomst alsnog een goed gevoel te kunnen geven.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb netjes 2 uur gewacht op reparatie zoals afgesproken. Top. Alleen jammer dat er geen koffie was.
Pluspunten
Bij het online zoeken naar een bedrijf wat mijn scherm kon maken voor de s6edge wat mij betrouwbaar leek en een redelijke prijs vroeg kwam ik uit bij touchfix. Als 1 vd weinige vroegen zij minder dan 250€. Service was prìma en prettig.
VerbeterpuntenGeen?
Pluspunten
Toppers! Zorgen altijd voor een goede reparatie met een perfecte service!
Pluspunten
Je wordt er snel en vakkundig geholpen en men denkt met je mee .
Pluspunten
Deskundig, snel
Pluspunten
Snelheid van repareren vereist bekwaamheid en verstand van zaken. Dit was optimaal.
Pluspunten
vriendelijk personeel, komt betrouwbaar en deskundig over. Snelle levering en heldere communicatie.
Zou overwegen op zaterdag iets eerder open te gaan..
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben zeker nagedacht over onze openingstijden. Uit het verleden is gebleken dat het niet rendabel was om op zaterdagen voor 12.00u open te gaan. Daarnaast hebben wij dit gecompenseerd door elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag koopavond te hebben. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Pluspunten
Goede en duidelijke informatie betreffende reparatie.
VerbeterpuntenSnelle service en nakomen belofte levertijd.
Klopperman 16
2292JD Wateringen
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop