Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde feedback toont consistente tevredenheid over online bestellen en snelle levering. Klanten waarderen duidelijke informatie en betrouwbare service. Prijzen worden als scherp ervaren en de authenticiteit van de producten wordt bevestigd. Dit vertaalt zich in herhaalaankopen en een positief imago.
Ik bestelde 's morgens rond 9 uur een maandpakket en had het de volgende dag al netjes in huis. Alles was goed verpakt en compleet. Na mijn bestelling kreeg ik ook het e-book dat bij het maandpakket hoort. Dat vond ik echt een meerwaarde. Het legt duidelijk uit hoe je de producten gebruikt en hoe je je dag het beste kunt indelen. Daardoor wist ik meteen hoe ik moest beginnen. Enig klein minpuntje: ik had graag wat meer recepten en ideeën gehad om verschillende shakes te maken. Verder heel tevreden over het hele proces.
13 August 2026
Heerenveen
Bestellen ging makkelijk en mijn pakket was netjes verpakt. De levering duurde bij mij wel iets langer dan verwacht en één van de smaken viel persoonlijk wat tegen. Verder was alles wel ok
13 August 2026
Sandra
Breda
Ik ben een echte Herbalie fan. maar de prijzen bij mijn verkoper inde buurt was echt niet te doen. Hulp kreeg ik ook niet echt. Daarvoor moest ik het niet doen. Ik dacht dat ik alles wist hoe ik Herbalife moest gebruiken. Maar ik toen ik de gids op deze website doornam vond ik toch nog zeer nuttige tips.
12 August 2026
Tonny
Kuringen
Niets fout te melden.
12 August 2026
Carla
Hulshout
Ik ben zeer verrast door de service. Het zijn echt de Herbalife producten aan een betaalbare prijs. Ondanks dit heb ik nog nooit zo een hulpvaardigheid ondervonden. Ik stuurde op een avond rond 19 uur een email naar info@ met een dringende vraag over de Herbalife Phyton tabletten. 20 minuten later had ik al een uitgebreid antwoord. Geweldig !
21 July 2026
Den Haag
20 July 2026
Tim
Rotselaar
Snelle levering, zeer aanspreekbaar. Staan open om mee te denken naar mogelijkheden. Scherpe prijzen. Hier een tevreden klant!
20 July 2026
Leen
Tienen
Hoi Leen,
Leuk om te lezen dat je tevreden bent.
Groetjes,
Anouck
Ik ben over het algemeen verloop wel tevreden over mijn bestelling bij Herba4everyone. De bestelling verliep gemakkelijk en mijn pakket werd snel geleverd. Alles was netjes verpakt en de producten waren in orde. Ik had de Formula 1 Vanille besteld, maar eerlijk gezegd is die smaak niet helemaal mijn ding. Ik lust die shake echt niet. Spijtig. Ze hebben wel 30 dagen garantie en ik mocht alles netjes terug sturen. Gelukkig.
Tony
Kleine Brogel
Beste Tony,
Bedankt voor je feedback.
Zoals we bsproken hebben zijn er tal van mogelijkheden om de smaak naar je hand te zetten.
Zo kan je Soja-melk met verschillende smaken als basis nemen waardoor je shake de gewenste smaak krijgt die je wel mag.
Maar het is je goed recht om dit niet te proberen en gebruik te maken van de 30 dagen 'niet goed geld terug' garantie.
Grtjs en misschien tot een volgende keer.
Anouck
Ik was al een tijdje bezig met afslanken, maar op een bepaald moment bleef het resultaat uit en wist ik eerlijk gezegd niet meer wat ik verkeerd deed. Ik heb toen contact opgenomen met Anouck van Herba4everyone en ik was echt verbaasd over hoeveel tijd er voor mij werd genomen. In plaats van zomaar een standaard antwoord te geven, werd mijn situatie helemaal bekeken. Er werd gevraagd naar wat ik dagelijks at en dronk, hoe mijn dag eruitzag en waar het mogelijk fout kon lopen. Medisch verleden enz... Alles werd echt grondig uitgezocht en daarna kreeg ik heel persoonlijk advies dat bij mijn situatie paste. Wat ik vooral enorm heb gewaardeerd, is de persoonlijke begeleiding en motivatie. Wanneer het even minder ging, kreeg ik opnieuw advies en werd ik aangemoedigd om vol te houden. Op mijn vragen kreeg ik altijd heel snel antwoord, zelfs in het weekend en op zondag. Je voelt echt dat er iemand achter de webshop zit die veel kennis heeft en oprecht wil dat je resultaat behaalt. Dankzij de aanpassingen en de ondersteuning begon ik uiteindelijk weer resultaat te zien. Dat gaf mij opnieuw zoveel motivatie! Ik ben dan ook superblij dat ik contact heb opgenomen en niet gewoon ben gestopt. Voor mij heeft dit echt het verschil gemaakt.
Maastrciht
Dag Saartje,
Bedankt voor je mooie review.
Ik kreeg het er warm van.
Ik ben super blij dat ik je kon helpen :-)
Grtjs,
Anouck
Heel tevreden over de service. Ik had een paar vragen over de producten en kreeg heel snel een duidelijk en deskundig antwoord. Zelfs op zondag werd mijn vraag beantwoord. Je merkt dat er veel kennis is en dat er echt wordt meegedacht om je goed te helpen. Zeer prettig en persoonlijk contact.
Veerle
Knokke-Heist
Heel tevreden met mijn bestelling. Online bestellen ging snel en zonder problemen. Mijn pakket werd sneller geleverd dan verwacht en alles zat netjes en stevig verpakt. De producten waren in perfecte staat en hebben een lange houdbaarheidsdatum. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.
Kattoo
Rotterdam
Ik bestel hier al langere tijd mijn Herbalife producten. De website is duidelijk en bestellen gaat heel eenvoudig. Mijn bestelling wordt altijd snel verwerkt en de levering verloopt vlot. De producten zijn goed verpakt en de kwaliteit is zoals ik van Herbalife gewend ben. Zeker een aanrader als je snel en gemakkelijk online wilt bestellen.
katrien
Deurne
Mijn ervaring met de thee original is super! Lekker van smaak, beetje Citroensap erbij, heel fris tijdens de warme zomerdagen en ik heb veel meer energie !
2 June 2026
HELENE DE RUYTER
Gent
Herbalife op deze manier online kunnen bestellen vind ik leuk. Het zijn wel degelijk de orginele Herbalife potten. Ik denk dat ze zelfs rechtstreeks van Herbalife depot komen. Tot nu toe geen enkele negatieve ervaring. Alles steeds netjes geleverd en ik kreeg snel antwwoord als ik een vraag had. Doe zo verder Herba4everyone
9 May 2026
Anja
Turnhout
Dankjewel Anja voor deze leuke feedback.
Altijd leuk om te lezen dat mensen tevreden zijn :-)
Daar doen we het voor.
Herba4Everyone.nl gevonden via Google toen ik Herbalife Formula 1 zocht. Prijzen zijn scherp en de levering was correct en op tijd. Het zijn echte de originele Herbalife producten. Geen gedoe, gewoon doen wat beloofd wordt. Top!
Peter
Alkmaar
Bedankt Peter :-)
NIet mee beginnen. Allemaal rommel
Beveelt niet aan
Dirk
Kortrijk
Beste,
Jammer om te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad met Herbalife producten. Resultaten en ervaringen kunnen natuurlijk verschillen van persoon tot persoon, zeker omdat voeding, levensstijl, verwachtingen en het correct gebruik van de producten hierin een grote rol spelen.
Wij vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven en klanten goed te begeleiden, in plaats van zomaar producten te verkopen. Daarom helpen wij klanten ook met uitleg, dagschema’s en persoonlijke ondersteuning zodat ze de producten correct kunnen gebruiken volgens hun doelstellingen.
Daarnaast kopen klanten bij ons met extra zekerheid:
originele Herbalife producten rechtstreeks geleverd vanuit het officiële distributiecentrum
steeds verse producten met lange houdbaarheid
tot 42% korting
30 dagen tevredenheidsgarantie
snelle en persoonlijke service
Gelukkig hebben al heel veel klanten wel positieve ervaringen met zowel de producten als onze begeleiding.
Met vriendelijke groet
Team Herba4everyone
Fijne webshop om Herbalife te bestellen. Alles is overzichtelijk en ik vond snel wat ik zocht. Bestelling werd vlot geleverd en de producten waren netjes verpakt. Wat ik prettig vind, is dat er duidelijke uitleg staat over hoe je de producten gebruikt. Geeft vertrouwen.
Anja
Breda
Goede ervaring met deze webshop. Ik zocht specifiek Herbalife Formula 1 en sportvoeding en kwam hier terecht. Website is duidelijk, bestellen gaat vlot en de levering was sneller dan verwacht. Wat ik persoonlijk belangrijk vind: je merkt dat dit geen anonieme doorverkoop is, maar een webshop met kennis van de producten. Je krijgt ook snel antwoord op je mails. Zelfs op zondagavond kreeg ik antwoord op een praktische vraag.
12 February 2026
Katrien
Tilburg
Ik bestel mijn Herbalife producten al een tijdje online en ben bij Herba4Everyone.nl uitgekomen omdat de prijzen scherp zijn en alles netjes uitgelegd staat. Bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Fijn gevoel dat de producten rechtstreeks via het Herbalife verdeelcentrum komen, zo weet je zeker dat je originele producten krijgt met een lange houdbaarheidsdatum. Ook handig dat er extra info op de site staat voor beginners. Ik bestel hier zeker opnieuw.
12 February 2026
Sandra de Vries
Amersfoort
Ik bestel al langer Herbalife producten en zocht een webshop waar ik gewoon online kan bestellen zonder gedoe. Bij herba4everyone.nl was alles duidelijk: correcte prijzen, heldere productinformatie en een vlot bestelproces. Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten waren netjes verpakt met een lange houdbaarheidsdatum. Dat geeft vertrouwen. Fijn ook dat je merkt dat het om originele Herbalife producten gaat die rechtstreeks via het officiële kanaal geleverd worden. Voor mij een betrouwbare webshop waar ik zeker opnieuw zal bestellen.
6 February 2026
Marianne V.
Hasselt
Wat ik prettig vind aan Herba4everyone is de duidelijke productinformatie en het ruime aanbod. Ik wist precies wat ik bestelde. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd en netjes verpakt. Absoluut een aanrader voor wie natuurlijke supplementen zoekt.
Linda
Breda
Mijn eerste ervaring met Herba4everyone is erg positief. Bestellen ging eenvoudig en de levering was sneller dan verwacht. De producten doen wat ze beloven en voelen betrouwbaar aan. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Peter
Apeldoorn
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Herba4everyone. De producten zijn van goede kwaliteit en duidelijk natuurlijk samengesteld. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Zeker een webshop waar ik vaker zal bestellen.
Marieke
Utrecht
Ik kocht het startpakket. De uitleg die er bij komt is duidelijk. Nu nog wachten op resultaat.
27 December 2025
Nikki
Dendermonde
Het ebook en de producten van Herbalife zijn goed.
9 December 2025
Nora