Pluspunten
Altijd een vlotte afhandeling van de bestellingen die ik plaats
VerbeterpuntenBetalen via VISA of MasterCard zou ook een extra pluspunt zijn
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede opvolging
Pluspunten
ik ken het bedrijf nog nie zo goed,maar ik heb er besteld en alles is vlug gegaan Dank u
Verbeterpuntenmomenteel geen tips
Pluspunten
Snelle levering. Afhaling in een punt wanneer je niet thuis bent. Beleefde en vriendelijke antwoorden wanneer je vragen hebt. Echt een topservice !
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Producten gemakelijk te selecteren, vlotte en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering goed overzicht makkelijk
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Alles top! Blijf zo door doen!
VerbeterpuntenGeen klachten!
Pluspunten
Zeer snelle levering!! Dag na besteldatum geleverd aan huis
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ben heel tevreden over alles. De vlotte afhandeling, de snelle bezorging en keurig verpakt. Ondertussen 16 kilo afgevallen ,waar ik ook zeer content mee ben. Wat mij betreft nooit meer zonder.
16 Kilo afgevallen!!!! Dit is fantastisch om te lezen! Veel Respect en bewondering van ons team. Aarzel niet ons te contacteren moest je toch nog een vraag hebben of ergens tegenaan lopen.
Pluspunten
Snelle en complete levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte service. Vlotte bestelling en bezorging.
Pluspunten
Herbalife werkt bij mij echt goed. Ik ben 3 kg kwijt op 3 weken tijd. De uitleg op de website is goed.
Pluspunten
Ik kan niets negatiefs over deze webshop zeggen. De bestellingen worden snel geleverd en zijn goed verpakt.
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke