Pluspunten
Zondagavond besteld, vandaag pakket bij de buren afgeleverd. Echt een supersnelle service en heel goed verpakt.
Pluspunten
Altijd beschikbaar
Pluspunten
Vriendelijke mensen en snelle levering toppie!!
Pluspunten
Goede service! Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Producten worden zeer vlug en correct geleverd. Alles is naar wens!
VerbeterpuntenEventueel receptjes toevoegen aan de bestellingen.
Pluspunten
Zeer goede service. Om 20 uur stelde ik per mail een vraag en om 20:15 uur had ik al een antwoord.
Pluspunten
ZEER tevreden! Alles correct verlopen!
Pluspunten
Leuke website. Goede vlotte bediening.
Pluspunten
Producten worden vlot geleverd. Ze zijn goed verpakt.
Pluspunten
Altijd alles dik in orde. Goede service en snel antwoord op mijn vragen. Ze doen alles om je te helpen. Top!
Pluspunten
Hele snelle levering. Makkelijke comunicatie via mail, alles word snel en goed uitgelegd. Ik ben echt heel tevreden!!!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden. Niets aan te merken
Pluspunten
Goede service. Ik kreeg zelfs op zondag binnen 30 minuten antwoord op een vraag. Top producten.
Pluspunten
Super snelle levering. Heel betrouwbaar
Pluspunten
Goede service. Snelle levering. Niets slechts op te merken en heb al 5 keer hier besteld.
Pluspunten
Vriendelijke mensen. Snelle en correcte leveringen! Top!
Pluspunten
Betrouwbare website zonder overbodig gedoe!
Pluspunten
Prima!!!! Super snel, betrouwbaar, alles wat je wenst!!
Pluspunten
Dat het zo snel wordt geleverd .
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Zeer snelle levering/verzending. Pakket was de dag zelf nog verzonden.
Pluspunten
Echt een supersnelle levering. Ik heb nu 1 x besteld, direct geld overgemaakt en de volgende dag was de bestelling keurig verpakt in huis. Goede service.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Voor de eerste keer een bestelling gedaan , dit op zondagavond 24/04/16 en vandaag op 26/04/16 al geleverd . Een super goede service , bedankt !
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten !
Pluspunten
Snelle leveringen en prima klantenservice
Pluspunten
Super service!
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke