Pluspunten
goede service heel snelle levering, 24u:-)
Pluspunten
betrouwbaar bedrijf zeer snelle levering altijd correct dus een aanrader.
Verbeterpuntengeen te verbetere punten voor mij doe zo voort .
Pluspunten
snelle en vlugge levering. Alles mooi ingepakt. 1 dag na bestelling en had het pakje als. SUPER
Pluspunten
heel goed
Pluspunten
Reeds 10 keer hier besteld. 10 keer alles top. Dus 10 op 10.
Pluspunten
Snelle levering en goede produkten, die echt helpen om af te vallen!
Pluspunten
Snel leveren. Goede service na verkoop ...
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag al geleverd! Super!
Pluspunten
Eerste levering binnen 4 dagen geleverd aan huis. Prima!
Pluspunten
Perfecte service. Snelle reactie op mijn vragen.
Pluspunten
Snelle service, klantvriendelijk, correcte leveringen
VerbeterpuntenJammer dat niet het gehele assortiment via de webshop verkrijgbaar is.
Pluspunten
Snelle levering en goede service, helemaal tevreden en ga zeker meer bestellen. Echt een aanrader.
Pluspunten
Makkelijk en snelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering, prima website
Pluspunten
op de website is er een zeer goede beschrijving van de producten. gemakkelijke betaling en zeer snelle levering. de producten helpen mij mijn gewicht onder controle te houden op een gezonde manier
Pluspunten
Ben zeer tevreden. Kan mijn gewicht goed onder controle houden met 1x per dag Herbalife te gebruiken en gezonde voeding te gebruiken
Pluspunten
Super snelle levering woensdag besteld donderdag geleverd!
Pluspunten
Super service... Doen er alles aan dat alles juist en op tijd wordt geleverd!!!
Pluspunten
Zeer snelle feedback en levering !
VerbeterpuntenBetalen met PayPal ...
Pluspunten
Zeer tevreden van deze webshop. Reeds meerdere keren besteld en telkens perfecte afhandeling.
Pluspunten
Goed werkende producten en snelle levering. Ook vind ik Anouck een heel behulpzame dame
VerbeterpuntenZou niet weten wat er nog zou kunnen verbeteren ,alles verloopt al vlot .
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke