kan er niets aan toevoegen ,gaat goed zo !
Pluspunten
Snelle reactie op de vragen via mail en snelle levering, heel content en een aanrader voor geintresseerde van herbalife .
Pluspunten
Zeer snelle respons en vlotte afhandeling van bestellingen.
Pluspunten
geen honger snelle levering lekkere shakes
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon super
VerbeterpuntenDat je steeds opnieuw een account moet aanmaken. Het lukt niet met je oude account in te loggen
Bedankt voor de info ivm uw account. Er moet iets misgelopen zijn met uw account. Normaal dien je niet een nieuw account aan te maken. Indien dit nogmaals voorvalt kan u ons een seintje laten en zullen we proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Pluspunten
Correcte producten , en levering Zijn er vragen , Word men vlug geholpen
Pluspunten
Heel makkelijke webshop en zeer snelle levering. Zeker aan te raden!
Pluspunten
Snelle levering Goede website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correct en goeie service
VerbeterpuntenMeer variatie in de producten
Pluspunten
snelheid, duidelijke info op de website
Verbeterpuntenindien er een product achterstand heeft, verwittigen ze ons op voorhand niet wanneer het wel verstuurd word.
Pluspunten
super in orde !!!!
Pluspunten
Correcte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles in orde! Niets op aan te merken.
VerbeterpuntenGeen verbergen te vermelden.
Pluspunten
-Zeer snelle opvolging van bestellingen (zelfs in het weekend) -Vriendelijke correspondentie -Voldoende duidelijke site
Verbeterpunten/
Pluspunten
Prima werkende producten, vlotten en nette levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, prima product!
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke